Ny utgave av iSandefjord

I midten av november vil alle sandefjordinger finne årets andre utgave av iSandefjord i postkassen sin. Temaet denne gangen er bærekraft, og nå inviterer vi deg til å synliggjøre bedriften din i magasinet vårt.

Å løfte og markedsføre det lokale næringslivet, er noe av det viktigste vi i Sandefjord Næringsforening gjør. Dette får vi ofte høre fra dere ute i medlemsbedriftene våre, og magasinet «iSandefjord» er en sentral aktivitet på dette området.

Vi starter nå arbeidet med årets andre utgave av magasinet vårt. Utgivelsen vil skje medio november, og frist for innlevering av annonsemateriell er 4. november. Du finner mer informasjon ved å følge DENNE LINKEN, og vi håper din bedrift ønsker å benytte seg av denne muligheten.

Medlemstilbud