Ny leder i SNF i 2020!

Etter syv år som leder i næringsforeningen er Marit Sagen Gogstad klar til å gi stafettpinnen videre. Ny SNF-leder skal være på plass i mars 2020.

Vi i SNF har en fast mandagsrutine; hver uke starter med internmøte for oss i administrasjonen. Og i dag smalt en bombe; Marit fortalte at hun skal slutte! Stemningen rundt bordet var mildt sagt veldig spesiell.

– Det har vært syv svært spennende og interessante år. Da jeg tiltrådte stillingen i januar 2013, hadde foreningen 178 medlemsbedrifter. I 2019 har målet vært å runde 550 medlemsbedrifter, og nå er vi der; et faglig nettverk vi alle kan være stolte av å ha vært med på å bygge opp, sier hun.

Marit har ledet foreningen gjennom en enorm utvikling, både med vekst i medlemsmassen og med gjennomføring av flere store prosjekter. I tillegg har hun bygget opp en robust forening med et innhold og med ansatte som er kvalifisert til å ta den videre – og til å gjøre den enda bedre.

– Jeg er svært takknemlig for å ha fått muligheten til å få samarbeide tett med alle dere kunnskapsrike medlemmer og samarbeidspartnere. Det har gitt meg en unik innsikt i ulike bransjer, utfordringer og ikke minst forståelse for mulighetene for hva et samlet privat næringslivet betyr for vekst og god samfunnsutvikling, sier Marit.

1. mars 2020 begynner hun som daglig leder i reisebyrået Berg-Hansen Vestfold. Her blir oppgaven å videreutvikle et veldrevent byrå med høy kompetanse og godt omdømme inn i en ny tid.

– Jeg ser frem til å starte på dette arbeidet, men frem til da vil jeg jobbe på – i henhold til styrets ønsker og gjøre det jeg kan for å få på plass min etterfølger. Dette blir spennende og jeg gleder meg til å selv bli medlem i Sandefjord Næringsforening og ikke minst, til å bli en av dere!

Medlemstilbud