Ledelsesprogram

På fem samlinger fra høsten 2019 til sommeren 2020 arrangerer vi et ledelsesprogram for inntil 15 ledere fra SNF-medlemsbedrifter.

Også i 2019/2020 har vi et ledelsesprogram, der inntil 15 ledere i alle aldre og fra ulike SNF-medlemsbedrifter får delta.

Deltagelsen er kun for medlemmer av SNF og koster 500 kroner pr. person (administrasjonsgebyr). Det er «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

Målet er å skape et spennende læringsmiljø der deltakeren får styrket og utviklet både kunnskap, ferdigheter og holdninger i faget ledelse. I tillegg blir du kjent med andre ledere, noe vi også mener er verdifullt for deg som leder. Til å hjelpe oss med denne har vi flere aktuelle ressurser tilknyttet næringsforeningen, innenfor ulike tema.

Over fem samlinger på maksimum to timer, vil en rekke aktuelle temaer for deg som leder behandles.

De ulike temaene er som følger:

• Tilbakemeldinger
  • Kommunikasjon og konflikter
  • Motstand mot forandring
  • Hindringer for kreativitet
  • Problemavvikling

Det er blitt gjennomført to samlinger høsten 2019, og de tre siste vil finne sted i første halvår 2020.

Har du spørsmål om nettverket, kan du sende en e-post til marit@sandefjordnaringsforening.no