Ledelsesnettverk (avsluttet)

På fem samlinger gjennom et år møtes inntil 15 ledere fra ulike SNF-medlemsbedrifter for å utvikle seg som ledere. NB! Dette nettverket er nå avsluttet, og en ny gruppe vil bli satt opp høsten 2019.

Vi ønsker også gjennom 2018/2019 å tilby muligheten for å delta på vårt ledelsesnettverk. Inntil 15 ledere i alle aldre og fra ulike SNF-medlemsbedrifter er velkommen til å delta. Deltagelsen er gratis, og prinsippet om «først til mølla» gjelder.

Målet er å skape et spennende læringsmiljø der deltakeren får styrket og utviklet både kunnskap, ferdigheter og holdninger i faget ledelse. Til å hjelpe oss med dette vil Ivar Kjøll (www.resultat-gruppen.com) stille som ressurs.

Over fem samlinger på maksimum to timer, vil en rekke aktuelle temaer for deg som leder behandles. Her er eksempler på temaer:

- Faktorenes orden er ikke likegyldig når det gjelder ledelse.
- Ledere eier ofte altfor mange problemer. Hvorfor?
- Tilbakemeldinger som ros, ris, ignorering og isolering, brukes uten nødvendig kunnskap.
- Utviklingssamtaler – enkelt og virkningsfullt.
- Kommunikasjon og konfliktløsning.
- Møter og møteledelse.
- Hvordan identifisere og håndtere motstand?
- Hvordan stimulere kreativitet, og hvordan samles om de beste forslagene?
- Problemavvikling – en gang for alle.
- Strategiorientering med entusiasme.

Spørsmål rundt nettverket kan du stille til marit@sandefjordnaringsforening.no eller Ivar Kjøll iv-kj@outlook.com

Meld deg på til både nettverket og det første møtet HER