Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Young Business Sandefjord

Young Business Sandefjord (YBS) er et nettverk for unge arbeidstakere i Sandefjord. Målet er å øke det sosiale og faglige samholdet, og bygge relasjoner på tvers av bransjer og bedrifter.

YBS-nettverket arrangerer jevnlige samlinger med ulikt innhold og ulike bidragsytere fra gang til gang, men det er alltid en kombinasjon av faglig påfyll, sosialt samvær og nyttig nettverksbygging. Deltakerne får komme med innspill og ønsker om temaer og innhold, og samlingene finner i hovedsak på sen ettermiddag/tidlig kveld på hverdager.

Den siste tiden har YBS blant annet besøkt Jotun, Grans Bryggeri, Sandefjord Fotball og det nyåpnede VR-senteret Dreamport i Sandefjord sentrum.

YBS er et nettverk i regi av Sandefjord Næringsforening, men det er også mulig for arbeidstakere i bedrifter som ikke er medlem av SNF å delta. Eneste krav er at deltakeren er mellom 20 og 40 år og at det betales en årsavgift pr. medlem. Du finner mer informasjon på websidene til Tenk stort, tenk Sandefjord HER og på Facebook-sidene til YBS.

Årsavgiften er 350,- dersom bedriften du jobber for er medlem i SNF og 500,- dersom du jobber for en bedrift som ikke er medlem av SNF.

StyrigsGgruppen står for planlegging og gjennomføring av arrangementer samt markedsføringen i forkant, og har følgende medlemmer:

Sindre Tveitan Dokken: Sindre.Tveitan.Dokken@jotun.no
Ida Louise Storås: ida.louise.storas@pilot.no
Linn Marie Corneliussen: linn@folkebadet.no
Vegard Skjeggestad: vegard.skjeggestad@innowin.no
Jørgen Johnsen: Jorgen.Johnsen@itegra.no
Elisabeth Naglestad: elisabeth.naglestad@komplett.com (barselpermisjon)
Mari Borge Rosvold: mbr@tendenadvokat.no (barselpermisjon)

Er dette noe du kan tenke deg å være med på? Eller er du i vår målgruppe eller har arbeidstakere i målgruppen? Uansett håper vi du vil ta kontakt med oss i SNF hvis du ønsker mer informasjon: post@sandefjordnaringsforening.no

 


Tilbake