Første gruppe (SBN1)

Her er den første gruppen ut i Sandefjord Business Network.

Denne gruppen består av 18 deltakere fra forskjellige bedrifter og bransjer, som er medlem i Sandefjord Næringsforening. Torsdag 21. mai hadde de sitt første møte. Klikk på link HER for å lese mer

Det vil gjennomføres jevnlige frokostmøter for denne gruppen, hvor målet blant annet er at deltakerne skal få flere kontakter, få større kjennskap til og kunnskap om bedriftene i SNF, samt området rundt i Vestfold generelt.

Neste gruppe vil starte opp på høsten, når det er nok påmeldte bedrifter.

Send en mail til marit@sandefjordnaringsforening.no dersom du vil høre mer om denne muligheten.

Sandefjord 1. juni 2015