Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Wow - for en høst!

Den siste tiden har vi løpt i enormt mange møter. Nå begynner vi å håpe at vi kan dele ut bobler på julebordet!

Stokke Handel og håndverk, bedriftsbesøk på Borgeskogen, RPBA og RPVI, Gasellekonferanse i Tønsberg, frokostsamling hos Reklameservice, lunsj med nye medlemmer på Midtåsen og besøk på Stortinget med de andre næringsforeningene; de siste par ukene har vi vært mye på farta.
I tillegg har vi arrangert et par møter selv.
Vi har hatt en fagsamling om LinkedIn på Tassebekk Office Center og et lunsjmøte for nye medlemmer på Midtåsen.

Mellom slagene jobber vi så aktivt vi kan med å få inn nye medlemmer – ikke minst fra Stokke og Andebu. Det å favne så mange bransjer, områder og virksomheter som mulig, er veldig viktig for oss.
Målet har hele veien vært å passere 400 medlemsbedrifter i løpet av 2016, og det ser lovende ut.
For å være helt ærlig så prøver vi å greie dette innen julebordet 30. november – det hadde vært så STAS å dele ut en flaske med bobler i år også!
I den forbindelse tar vi gjerne imot litt hjelp. Vi vil sette stor pris på hjelp med å verve – eller bare rett og slett tips om – mulige medlemmer.

Om kort tid går vi også i gang med en grundig gjennomgang av oss selv. Verden forandrer seg og det må vi i SNF også, så på vårt kommende styremøte (om et par uker) skal vi gå løs på våre strategiske fokusområder;
– Være en attraktiv forening
– Fremme næringsvekst
– Være en næringspolitisk pådriver
Vi får stadig tilbakemeldinger fra dere medlemmer, og det er viktig for oss, ikke minst i etterkant av arrangementene våre. Har du noen synspunkter til oss her, som du ikke har fått frem før – så ikke nøl med å ta kontakt nå.

Tenk stort, tenk Sandefjord er meget godt synlig for tiden. Vi har løpende kampanjer på Finn.no, Aftenposten.no og E24.no – som genererer bra trafikk til tenksandefjord.no. Stillingsportalen vår er godt besøkt og nyhetsbrev sender vi ut cirka annenhver uke.
I tillegg skjer det mye i sosiale medier for Tenk stort-prosjektet. Vi deler stadig nyheter og begivenheter – for eksempel om arrangementer som Hjem til jul.
Også her setter vi stor pris på hjelp; supert om dere kan tipse aktuelle deltakere om dette hyggelige førjulsarrangementet på Rukla 22. desember.

For øvrig tenker vi ikke bare stort, vi tenker også langt frem.
Mellom møtene, befaringene og de andre aktivitetene våre, legger vi planer for både 2016 og 2017.
Vi kan blant annet røpe at vi allerede har fått på plass en super foredragsholder til Torpkonferansen 2017.
Mer info kommer – det er bare å glede seg!:-)


Tilbake