Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Spennende førjulstid i Sandefjord

SNF-julebordet er et av veldig mange hyggelige arrangementer i førjulsstria, og vi håper gjestene våre koste seg like mye som vertskapet. Men hva skal bandet hete?

Førjulsukene kan være hektiske, men først og fremst er dette en hyggelig tid. Bredere smil enn vanlig, flere private ærend mellom slagene og tett med «utenomsportslige» tilstelninger som avslutninger, konserter og middager!
Vårt eget julebord er intet unntak. Samlingen på Atlantic Selskapslokaler har blitt en tradisjonsrik begivenhet, og vi er stolte av oppslutningen.
Julebordet ble fullbooket lang tid i forveien, men etter Monas stødige håndtering av ventelister og forfall endte vi opp med 150 SNF-ere, super stemning og fantastisk mat!

En stor takk til kjøkkensjef Katherine og hennes team på Atlantic for plettfri gjennomføring. Maten og servicen var perfekt! «Beste ribba i by´n», hørte vi på mange bord.
En takk går også til prisutdelingsgeneral Roar Kaupang for solid innsats og til vår hoff-fotograf Petter Holskjær for glimrende dokumentering.
Og her må vi selvfølgelig også ta en ny runde med stående applaus til vokalist/eiendomsmegler Jahn-Erik Høen, keyboardist/advokat Erik Fekete og trompetist/senterleder Geir Ellefsen.
Det var utrolig morsomt å bli underholdt av våre egne og nå gjenstår bare ett spørsmål: hva skal bandet hete?

Førjulstiden består ikke bare av fest og moro; vi i SNF har flere arrangementer både i slutten av november og starten av desember.
For eksempel arrangerte vi sikkerhetsseminar på Midtåsen sammen med Sandefjord Forsvarsforening. Temaet var «Hva kan du og din bedrift gjøre ved eventuelle hendelser og kriser?». Samme dag var det en ny samling for vårt ledernettverk, så det går i ett...  
Neste års medlemstur er fullbooket, men nye muligheter kommer.
I dag er det tre uker til Hjem til jul, og vi gleder oss til å spleise utflyttede sandefjordinger med lokale bedrifter! Her er det bare å gå inn og melde seg på allerede i dag, det gjør du på http://tenksandefjord.no/hjem-til-jul/ :-)

Det svinger over Tenk stort, tenk Sandefjord nå. Det er spennende tider med tanke på kommunens deltakelse, men vi håper og tror at de blir med videre. Oppslutningen fra næringslivet er meget god, og det setter vi stor pris på!
Videre har vi delt ut og postsendt flere julekalendere med «24 gode grunner til å velge Sandefjord». Veldig godt mottatt!
I dag har vi også startet julekalender på Facebook; her blir det daglige luker med noen av de mange hyggelige førjulsaktivitetene i Sandefjord.
Fra før er vi godt i gang med serien «Nye sandefjordinger». Vi har vist fram to episoder så langt og har 13 til på lur – serien vil gå helt fram til nyttår og vi håper du følger med. Du finner oversikten på http://tenksandefjord.no/det-gode-livet/nye-sandefjordinger/

Til slutt gjenstår bare å si god fredag og snart god helg!

Pust ut og nyt vinterdagene ??

Mona, Marit og Henrik


Tilbake