Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Rekordstart på høstsesongen

Det var utrolig gøy å starte opp igjen etter sommeren med topp stemning og rekordoppmøte på frokostmøtet i Fon-teltet sist fredag.

Med mer enn 200 påmeldte var det folksomt og god stemning i Fon-teltet fredag morgen. Vi hadde lagt vår første samling etter sommerferien til samme dag som en av sommerens mange arrangementer i byen – nemlig Sandefjord Sykkelfestival – og det var det mange som ville ha med seg.
Det meste gikk svært bra. Spesielt må vi sende en stor takk til (den selvutnevnte?) Telenor-ambassadøren Egil Bredgaten for et fabelaktig foredrag!
Tilbakemeldingene etter møtet tydet i det hele tatt på at de fleste var svært fornøyd med det meste, men som flere har bemerket – vi gikk dessverre over tiden denne gangen. Vi vet at tidsbruk betyr mye for dere, så det skal vi bli flinkere til å unngå i fremtiden.

Det har skjedd mye annet i regi av oss i SNF også i den korte perioden siden «høstsesongen» startet. I samarbeid med NHO Vestfold og de øvrige næringsforeningene i fylket, har vi opprett en spørreundersøkelse der vi sjekker muligheten for å starte med en mentorordning.
Responsen har vært overveldende – cirka 320 respondenter har sagt at de gjerne vil ha en mentor og flere enn 100 ønsker å bli kontaktet.
Dette betyr at vi i næringsforeningene jobber videre med Innovasjon Norge og Fylkeskommunen om dette prosjektet.

Apropos andre næringsforeninger; vi har hatt et spennende møte med Andebu Næringsforening, hvor vi diskuterte muligheter og behov i forbindelse med fremtidig samarbeid.
De 25-26 bedriftene derfra blir om kort tid en del av vårt nettverk i SNF og det er vi veldig glade for.
Vi er opptatt av å representere så stort mangfold og bredde som mulig, så fremover må vi sørge for at bedriftene og medarbeiderne der føler seg inkludert og velkomne hos oss!

Videre har vi vært på nok et møte på Rådhuset. Sandefjord kommune inviterte inn til dialogmøte med den nyansatte kommunalsjefen for næringsutvikling og eiendoms forvaltning, Geir Bjelkemyr-Østvang, og vi i SNF var en av flere interesseorganisasjoner fra de tre kommunene på plass.
Sandefjord kommune ønsket å vite blant annet;
* Hvilke forventninger vi har til den nye kommunen?
* Hva vi mener kjennetegner en god næringskommune?
* Hva vi mener er viktig at nye Sandefjord kommune bidrar med for å skape en næringskommune som skal være blant de beste i landet?
* Hvilke fora for dialog vi synes er viktige for å sikre god kommunikasjon med næringslivet?
Flere viktige poenger og saker ble tatt opp i møtet, og vi ser frem til at den nye kommunalsjefen og denne viktige etaten kommer ordentlig i gang med sitt arbeid.

Det har også blitt tid til noen feiringer og tradisjonsrike sommerarrangementer. Vi synes det er utrolig hyggelig at dere husker på oss og inviterer /inkluderer oss også. Vi prøver å legge ut litt bilder og oppdateringer av sånt også, på vår Facebook-side.
Vi har også rukket å dra igang og følge opp mange aktiviteter for Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet.
Vi har hatt stands og annonsering på og i forbindelse med Handelens Dag, Fjordfesten, Sandarcupen og nevnte Sandefjord Sykkelfestival. Vi har startet opp sensommeren med en feiende flott vegg og et 400 kvadratmeter stort kunstverk som vi skal dra all mulig nytte ut av.
Fokus ligger nå på digital kommunikasjon mot flinke folk utenbys – samtidig som vi planlegger nye og spennende aktiviteter og prosjekter.

I skrivende stund er for eksempel det spennende å se hvordan kampanjen vår på ONS 2016 – den store oljemessen i Stavanger – slår an. Der er vi synlige fysisk på Stavanger Lufthavn Sola og digitalt med Facebook-annonser og mye ferske artikler på tenksandefjord.no.
Blant annet håper vi at så mange som mulig får med seg denne lille snutten mens de er på oljemesse denne uken:

https://www.youtube.com/watch?v=kRcFRPs_Sxo

Apropos sosiale medier; vi liker jo å være godt synlige. Vi har sørget for at du kan følge oss både på Snapchat (SNFsnaps) og Instagram (sandefjordnæringsforening) – så nå får du se enda mer av oss!

God arbeidsuke alle sammen:-)


Tilbake