Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Mens vi venter på Krakow...

Nytt magasin, nye lokaler, nye arrangementer og nye reiseplaner; vi har ingen problemer med å fylle dagene denne høsten.

Det er bare noen små timer til fredagstacoen står på bordet hjemme, og vi i Sandefjord Næringsforening runder straks av nok en begivenhetsrik uke. Siden sist har vi blant annet:
* Gitt ut magasin – du kan lese iSandefjord elektronisk ved å klikke HER.
* Hatt frokostmøte med Nordea og Norges Bank. Referatet finner du HER.
* Hatt et tyvetalls nye medlemmer til lunsj her på Gründeriet. Veldig hyggelig!
* Booket tid og sted for årets «Hjem til jul». Du kan lese mer HER.
I tillegg kommer en rekke samlinger og møter – med og uten dere medlemmer – og det er lærerikt og viktig å bli bedre kjent med bedriftene våre. Vi blir dratt med på mye og er heldige som får treffe så mange dyktige folk, så fortsett å be oss på besøk!

De to store prosjektene våre har opptatt mye av tiden. Sandefjord kommune er vår viktigste samarbeidspartner, og denne uken har vi levert to store og spennende søknader.
Vi håper kommunen og politikerne ser verdien av å satse på det vi holder på med!
For øvrig har vi hatt et hyggelig besøk som gjør det mulig for oss å utvide Gründeriet; tidligere rådmann Gisle Dahn er nå daglig leder i Sparebank 1 Stiftelsen BV, og var denne uken innom med en sjekk på 200.000 kroner til utvidelsen av Gründeriet. Tusen takk! Dette blir veldig spennende!

Det er god fart i Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet også. Vi har planlagt mange nye aktiviteter for å spre budskapet om mulighetene i Sandefjord, Hjem til jul er allerede nevnt og vi har blikket festet godt på 2019.
Det samme gjelder på andre områder. Det skjer så mye her i Sandefjord og rundt oss – det popper opp små og store arrangementer rundt oss hele tiden – så det gjelder å være tidlig ute med planleggingen.
Derfor har vi nå mer eller mindre spikret vår egen arrangementskalender frem til sommerferien 2019, og du finner oversikten HER.

Og ikke minst; i dag har vi endelig sendt ut invitasjon til neste års medlemstur. 4.-6. april 2019 skal vi til Krakow, Polen, og her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid.
Vi skal selvsagt fly fra Torp Sandefjord lufthavn. Dette blir femte gang vi tar med SNF-medlemmer på tur, og som tidligere år har vi 40 plasser og 3 dager til rådighet.
Vi gleder oss stort til en helg med sosialt samvær, nyttig relasjonsbygging og faglig påfyll (den står for øvrig deltakerne selv for).
Du finner mer informasjon og link til påmelding HER

Før vi kommer så langt, er det fortsatt noen arrangementer som gjenstår i 2018:
* 20. november har vi frokostmøte på Park, med Andebu Sparebank som vertskap og Christian Thommessen som hovedforedragsholder. Du kan melde deg på HER.
* Årets julebord skjer 28. november. Atlantic kan julemat, SNF-ere kan julebord og du melder deg på HER! Dette er et av årets sosiale høydepunkter i SNF, men husk; begrenset antall plasser!
* 13. desember er det klart for årets siste frokostmøte. Årets julefrokost finner sted på Park, og vi kommer tilbake om litt med nærmere detaljer.
* Som nevnt blir det «Hjem til jul» på Kurbadhagen 21. desember. Vi håper du tipser junior, naboen, venninnen eller hvem du måtte ønske å få hjem; her blir det en nyttig smakebit på hva næringslivet i Sandefjord har å by på!

Aller først er det imidlertid en liten pause. Det blir bra å lukke PC-en og koble av i et par dager.

God helg fra Mona, Marit og Henrik :-)


Tilbake