Marits næringsblogg uke 34 2014

Først og fremst, tusen takk for en hyggelig kveld til alle dere som deltok på vårt After Summer Party fredag!

Det ble en fin og uformell kveld med god mat & vin, og ikke minst med mange hyggelige samtaler rundt bordene.Frank Røstgård (bildet) i Alt om Vin satt en ekstra spiss på kvelden, med sitt engasjement og sin kunnskap om vin.

Sist uke hadde vi styremøte i næringsforeningen – og disse månedlige møtene er jeg veldig glad i! Det er effektive møter hvor jeg får mange gode innspill og forslag, godt å ha flinke folk å sparre med.

Onsdag var jeg i et møte med NAV, som denne gangen handlet om samarbeidet med bemanningsbransjen. Samarbeidet mellom NAV og denne bransjen er utrolig viktig, fordi disse aktørene vet om og løser mange bedrifters bemanningsbehov.

Videre ble det en hektisk torsdag, siden IKEA måtte melde avbud på vårt kommende frokostmøte.Jeg brukte endel timer på å finne en erstatter som kunne måle seg med IKEA, og etter mange mailer og telefoner fikk jeg endelig Google på banen! Det er jeg veldig glad for, og jeg gleder meg til å høre deres foredrag på torsdag. Jeg har allerede laget ny avtale med IKEA og foreløpig ser det ut til at det blir 20.nov.

Har du noen tips om bedrifter og saker til meg, så send det gjerne på mail / sms.

Ønsker alle en god uke og håper vi sees på torsdagens frokostmøte!