Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Marits næringsblogg uke 26 2014

God sommer!

Her kommer en liten oppdatering og status før ferien er et faktum for min del;

Sist uke ble sommerfesten på TORP for hele næringslivet i Vestfold avholdt i en hangar på TORP. Det var 430 påmeldte deltakere – en livlig og feststemt gjeng. Jeg er jo selvsagt også stolt av at Sandefjord representerte over halvparten av deltakerne på festen, i år igjen.

Det ble en litt annerledes lørdag denne uken, siden jeg fikk æren av å døpe Fjordlines nye båt, MS OSLOFJORD. Det er årevis siden sist et skip ble døpt i Sandefjord havn, det ble skrevet historie på kaia denne dagen og dåpsseremonien var høytidelig som seg hør og bør. En fin og minnerik opplevelse for min del!

Styreleder Helene Berg Allum og jeg har jobbet på spreng siden siste frokostmøte med prosjektet «grenseløse muligheter». Vi har fått bekreftelse fra mange bedrifter som ønsker å bli med. Jeg anbefaler deg å lese styreleder har ordet, hvor Helene skriver litt mer utfyllende om det spennende prosjektet. Ta kontakt om du vil ha et møte for å få det presentert.

Helt til slutt, før jeg tar ferie fra næringsbloggen så har jeg lyst til å informere dere litt om høstens aktiviteter; På første frokostmøte etter ferien, torsdag 21. august får vi besøk av IKEA. Videre kommer Kjell Terje Ringdal i september og Øystein Dørum i oktober. Og helt til slutt - næringsminister Monica Mæland har bekreftet at hun kommer på TORPKONFERANSEN 2014, så hold av den datoen du også, allerede nå!

Om et par dager tar jeg ferie og reiser et par uker til Spania. Det gleder jeg meg til! Neste innlegg på næringsbloggen kommer i uke 32.
Ønsker riktig god sommer så lenge!


Tilbake