Marits næringsblogg uke 25 2014

En uke med mange og spennende møter!

Det nærmer seg ferietid, noe som betyr at brikker skal på plass, skap plasseres og kabalene skal gå opp – før vi kan ta ferie med god samvittighet. Ergo – hektisk møtevirksomhet den siste tiden!

Her er noen av forrige ukes møter;
- Høgskolen i Buskerud og Vestfold – prosjekt "hva skjer når IKEA kommer til byen?
- NAV - med bemanningsbyråene - hvordan kan bransjen bidra?
- Styremøte i NHO også på Høgskolen (med omvisning i innovatoriet)
- Handelsbanken - om prosjekt Grenseløse muligheter
- Byavisen og PWC – om Hjerte for Sandefjord
- Sandefjord Kommune – med Rådmann og assisterende Rådmann (våre innspill i forhold til ansettelse av ny næringssjef i kommunen)
- Styremøte i næringsforeningen – masse saker, som vanlig

I tillegg har jeg også denne uken fått noen nye medlemmer og en god del henvendelser, som selvsagt skal svares på så fort som mulig.
Innimellom har jeg både planlagt høstaktiviteter og pustet ;-)

Vi har i skrivende stund 390 påmeldte til neste ukes sommerfest. Det blir SÅ bra – håper vi sees!?