Marits næringsblogg uke 11 2014

Sist onsdag avholdt NHO Vestfold sin årlige næringskonferanse Rica Park Hotel.

Temaet for årets konferanse var LÆRINGSLIVET og det var rekordmange deltakere på konferansen. NHO leverte et variert, viktig og interessant program for deltakerne.

På konferansen ble prisen til Årets Vestfoldbedrift 2013 delt ut for 28. gang (!) på konferansen. Vi er selvsagt stolt av at et av våre medlemmer i SNF Steni AS, ble nominert som kandidat i år. I tillegg ble Nortura BA (Tønsberg) nominert og Revac AS (på Revetal) vant. Dette er en tradisjonsrik pris og NHO gjør en viktig jobb med å synliggjøre både gode suksesshistorier i hele Vestfold i tillegg til mangfoldet av bedrifter.

Ellers i løpet av sist uke, fikk jeg med meg blant annet;

• Et foredrag om sosiale medier av Trine Grung
  • Et samarbeidsmøte med NAV
  • Eget styremøte (næringsforeningens)

Vestfold Blad overrasket (i hvert fall meg), med å bli til Byavisa Sandefjord.
Jeg har forståelse for det, men må innrømme at jeg også synes det er litt vemodig.