Marits næringsblogg uke 10 2014

Mitt fokus forrige uke, var som vanlig i stor grad samarbeid og samarbeidsmøter.

Næringsforeningen har utrolig mange interessenter og en av mine viktig oppgaver jeg har, er å opprette, opprettholde og ivareta et godt samarbeide med disse.

Her er en kort oppsummering av mine spennende møter i forrige uke;

• Næringsforeningene, NHO og Torp planla sommerfesten 2014. Den blir i en «ny og bedre» utgave og vi gleder oss som barn alle mann!
  • Arbeidsgruppen som har jobber med å finne en struktur på samarbeid for reiselivet i Vestfold møttes for en siste finpuss på forslaget som skulle legges frem for Fylkestinget.
  • Representanter for Sandefjord Byen Vår, Sandefjord Håndverk og Industriforening, kommunen og fra vår egen forening jobbet videre med merkevaredugnaden. Forslaget skal presenteres for Bystyret i mars/april.
  • Møte med Amedia, hvor jeg hadde noen ønsker og forslag i forhold til blant annet våre nettsider. Veldig positivt og mange muligheter.
  • Fredag inviterte Norsk Petroleumsforening avd. Skagerak til et frokostmøte på Rica Park Hotel. De hadde 3 ulike og interessante innlegg og i tillegg fikk vi et nytt medlem!
  • Jeg kontaktet flere interessante personer i forbindelse med våre egne frokostmøter og andre møter. Fikk napp hos noen.

Og det er jo nettopp dette samarbeidet som er meningen og tanken bak nettverket vårt!?