Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Meny

Medlemsprofilen

  • Tilbyr regelmessig renhold av dine lokaler. Gode rutiner for moderne renhold er en viktig bidragsyter for et godt arbeidsmiljø og riktig inneklima.

    Les mer
  • La Boutique er en familieeid bedrift i Sandefjord som tilbyr et spennende sortiment av utemøbler, belysning og fransk gourmet.

    Les mer
  • Rocky Road er forhandler av EVO elsykler.

    Les mer

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Høyt tempo før sommerferien!

Etter tidenes fineste mai måned er sommerfølelsen allerede på plass for mange, men vi har visst glemt det vi lovet oss selv i fjor; vi trapper bare mer og mer opp før ferien!

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Hvileskjær i høstmørket!

Det er siste arbeidsdag i september. Det betyr at en skokk med «to dos» er landet og mini-høstferie er neste stopp!

De to månedene siden sommeren har flydd avgårde, og nå sitter vi en sen fredag ettermiddag med siste punkt på en lang «to do»-liste; blogginnlegget.
Det er mye å oppdatere dere om – heldigvis liker vi at det skjer mye rundt oss!
Siden sist har vi arrangert både frokostmøte og fagsamling. Førstnevnte fant sted på Skagerak, samlet 140 deltakere (og 3 Fiona-er!) og her ble det en god blanding av valg og bolig.
De fremmøtte fikk god innsikt om begge deler, og du kan lese mer i MØTEREFERATET.
Husk at vi alltid leser og diskuterer hva dere kommenterer om møtene våre. Synspunktene deres er viktige for oss, så fortsett å gi oss tilbakemeldinger!

Denne uken har Marit og Henrik deltatt på Oslo Innovation Week. Det var spennende samlinger om artificial intelligence, smart cities, augmented reality og sustainable food – kan man i det hele tatt uttale seg om noen ting på norsk lenger – for å nevne noe. Gøy!
Vi var jo på Arendalsuka i august, og det var meningen å ta Vestfold-hatten på også i Oslo. Planene kullseilte imidlertid da hovedrolleinnhaveren ikke ble tilgjengelig likevel, så vi må brette opp ermene og prøve igjen til neste år.
Sikkert er det i alle fall at det er spennende å samarbeide på tvers av Vestfold-kommunene og -næringsforeningene. Fylket vårt har mye å by på!

Her hjemme på Gründeriet har vi hatt besøk av to klasser fra SVGS. De fikk en kort intro om Gründeriet og SNF, og i tillegg møtte de noen av våre gründerbedrifter.
Vi vil gjerne ha besøk og vise frem det som skjer her på huset, så ikke nøl med å ta kontakt hvis det kan være aktuelt for deg og din bedrift å svinge innom!
Videre har vi også hatt med en del bedrifter på en workshop på Høgskolen Sørøst-Norge, Campus Vestfold. Designbyrået Eggs dro deltakerne igjennom dagen og det handlet om «fremtidens sentrum i Sandefjord». Kjempespennende!

Til slutt må vi nevne at andre utgave av vårt magasin iSandefjord snart er ferdig. Vår husjournalist skriver så det ryker ut av ørene og skjegget er i ferd med å bli grått – det er grunn til å tro at Henrik gleder seg til å bli ferdig!
Når disse siste linjene skrives er nok en arbeidsuke over, og denne gangen blir det ekstra lang helg. Vi i administrasjonen unner oss noen høstferiedager, og gleder oss til å komme fulladet tilbake i neste uke.
Neste gang vi sees blir kanskje på Torpkonferansen 11. oktober? Cirka 40 ledige plasser igjen nå, så det er bare å klikke HER og melde deg på!

God helg – og kanskje høstferie – hilsen Mona, Marit og Henrik :-)

Tilbake

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Høyt tempo før sommerferien!

Etter tidenes fineste mai måned er sommerfølelsen allerede på plass for mange, men vi har visst glemt det vi lovet oss selv i fjor; vi trapper bare mer og mer opp før ferien!

Les mer

Medlemstilbud

Hotel Kong Carl - Tilbud møtepakker

Hotel Kong Carl - Tilbud møtepakker

Les mer
Tilbud fra Proweb

Tilbud fra Proweb

Les mer
Fjord Classics

Fjord Classics

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no