Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Hvileskjær i høstmørket!

Det er siste arbeidsdag i september. Det betyr at en skokk med «to dos» er landet og mini-høstferie er neste stopp!

De to månedene siden sommeren har flydd avgårde, og nå sitter vi en sen fredag ettermiddag med siste punkt på en lang «to do»-liste; blogginnlegget.
Det er mye å oppdatere dere om – heldigvis liker vi at det skjer mye rundt oss!
Siden sist har vi arrangert både frokostmøte og fagsamling. Førstnevnte fant sted på Skagerak, samlet 140 deltakere (og 3 Fiona-er!) og her ble det en god blanding av valg og bolig.
De fremmøtte fikk god innsikt om begge deler, og du kan lese mer i MØTEREFERATET.
Husk at vi alltid leser og diskuterer hva dere kommenterer om møtene våre. Synspunktene deres er viktige for oss, så fortsett å gi oss tilbakemeldinger!

Denne uken har Marit og Henrik deltatt på Oslo Innovation Week. Det var spennende samlinger om artificial intelligence, smart cities, augmented reality og sustainable food – kan man i det hele tatt uttale seg om noen ting på norsk lenger – for å nevne noe. Gøy!
Vi var jo på Arendalsuka i august, og det var meningen å ta Vestfold-hatten på også i Oslo. Planene kullseilte imidlertid da hovedrolleinnhaveren ikke ble tilgjengelig likevel, så vi må brette opp ermene og prøve igjen til neste år.
Sikkert er det i alle fall at det er spennende å samarbeide på tvers av Vestfold-kommunene og -næringsforeningene. Fylket vårt har mye å by på!

Her hjemme på Gründeriet har vi hatt besøk av to klasser fra SVGS. De fikk en kort intro om Gründeriet og SNF, og i tillegg møtte de noen av våre gründerbedrifter.
Vi vil gjerne ha besøk og vise frem det som skjer her på huset, så ikke nøl med å ta kontakt hvis det kan være aktuelt for deg og din bedrift å svinge innom!
Videre har vi også hatt med en del bedrifter på en workshop på Høgskolen Sørøst-Norge, Campus Vestfold. Designbyrået Eggs dro deltakerne igjennom dagen og det handlet om «fremtidens sentrum i Sandefjord». Kjempespennende!

Til slutt må vi nevne at andre utgave av vårt magasin iSandefjord snart er ferdig. Vår husjournalist skriver så det ryker ut av ørene og skjegget er i ferd med å bli grått – det er grunn til å tro at Henrik gleder seg til å bli ferdig!
Når disse siste linjene skrives er nok en arbeidsuke over, og denne gangen blir det ekstra lang helg. Vi i administrasjonen unner oss noen høstferiedager, og gleder oss til å komme fulladet tilbake i neste uke.
Neste gang vi sees blir kanskje på Torpkonferansen 11. oktober? Cirka 40 ledige plasser igjen nå, så det er bare å klikke HER og melde deg på!

God helg – og kanskje høstferie – hilsen Mona, Marit og Henrik :-)


Tilbake