Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Hektiske høstuker i næringsforeningen!

Det er høyt tempo for oss i SNF nå. Vi fyller dagene med gode, gamle aktiviteter og nye, spennende samlinger – og fotballfest!

Det er lørdag formiddag og vi puster ut etter gårsdagens kruttsterke seier mot Vålerenga og fest i Kurbadhagen-teltet. Herlig at Guttane sikret plassen i Eliteserien - vi gleder oss stort med våre gode venner i Sandefjord Fotball :-)
Vi er nok best uten ball, og det skjer mye spennende rundt oss i næringsforeningen også!
Bare siden midten av oktober har vi hatt ti arrangementer og gitt ut et magasin! I tillegg kommer daglig dialog med nye og gamle medlemmer – og det mangler ikke på muligheter til å løpe i eksterne møter heller – så vi har ingen problemer med å fylle dagene.

Årets største samling for vår del, Torpkonferansen med 300 deltakere, og frokostmøtet med Øystein Dørum og cirka 150 andre morgenfugler er på plass. Puh!
I tillegg har vi hatt samlinger for salgs- og ledelsesnettverkene våre, det har vært treff for YBS- og WBN-gruppene, lunsj med nye SNF-medlemmer og historiens første samling for netthandelsbransjen i Sandefjord.
Vi har også tatt initiativ til et informasjonsmøte om selvgående busser, og begge disse tingene gleder vi oss til å jobbe mer med fremover.

Tilbakemeldingene etter Torpkonferansen og det nevnte frokostmøtet er superpositive, og det setter vi stor pris på! Deres meninger er viktige for oss, så fortsett å send inn konstruktive innspill. Vi leser alle sammen!
Apropos lesestoff; vi håper alle fant noe spennende i iSandefjord.
Magasinet kom ut 21. oktober, og hvis postmannen ikke fant fram til deg eller du av andre grunner ikke har fått magasinet, så klikker du HER for å lese PDF-versjonen, svinger innom Gründeriet for å hente et eksemplar eller ringer 99023031. Redaktøren hjelper deg gjerne :-)

Det er selvfølgelig flere enn oss som trommer sammen til arrangementer, og siden sist har vi vært på Qua Vadis i Tønsberg, RPBA-møter med Vestfold Fylkeskommune, strategisamling for stat og næringsliv, næringslivsfest i Larvik og ikke minst Gasellekonferansen.
Det sistnevnte gjorde oss ikke så rent lite stolte – Sandefjord ligger på topp i Vestfold når det gjelder antall gaseller pr. innbygger! Bra jobbet :-)
Lansering av portalen «Vekst i Vestfold» har vi vært på – sjekk den gjerne ut. 
En annen ting vi bryr oss om, er at Sandefjord kommune skal ansette ny næringssjef. Vi er selvfølgelig spent på hvem det blir; han eller hun bør være forberedt på et utrolig levende næringsliv og en aktiv forening!!

For eksempel; du tenker kanskje at det blir litt roligere på tampen av året for oss i SNF, men svaret på det er nei.
Denne uken sendte vi ut en mail til alle våre medlemmer med informasjon om det som skjer i november. Det er intet mindre enn fem ulike SNF-arrangementer, og da har vi ikke tatt med WBN-samlingen og «Raise the bar» på Gründeriet.
I tillegg kommer alle mulige eksterne møter, for ikke å snakke om alt som skjer med Tenk stort, tenk Sandefjord. Henrik lager kampanjer, skriver artikler og planlegger «Hjem til jul» - for å nevne noe!

Aller først skal vi glede oss over den kalde, men varmende fornøyelsen på Komplett Arena. Fantastisk atmosfære på kampen, og så fortjent at teltet i Kurbadhagen ble fylt med blide og stolte supportere som hedret «Guttane».
Vi var med på å arrangere «Tidenes fotballfest» sammen med Grans Bryggeri, Kurbadhagen og Sandefjord Fotball, og det er utvilsomt veldig morsomt å invitere til fest sammen med denne gjengen.
Vi gleder oss til kommende arrangementer, både i egen og andres regi, men aller først skal vi nyte et par dager med lavt tempo og ingen planer. Det blir en ny og begivenhetsrik uke fra mandag, og vi sees plutselig ;-)

Mona, Marit og Henrik


Tilbake