For en uke! (uke 17 - 2015)

Sist uke gikk som en vind for oss i næringsforeningen.

Vi hadde tidenes møteuke, og rakk over følgende møter og arrangementer;

• Planleggingsmøte for årets sommerfest for næringsforeningene i Vestfold (Marit)
  • Eget frokostmøte (begge)
  • Gründerhuset Nøtterøy (begge)
  • Gunhild Løkkevol i Evry (Henrik)
  • Camilla Johannessen i Vintage Baby (Marit)
  • Pronova / BASF (begge)
  • Leder for gårdeierforeningen Per Erik Stickler Holm (Henrik)
  • NAV markedsforum (Marit)
  • Morten Gran i Grans Bryggeri (Henrik)
  • Frokostmøte til Solve Forretningspartner "mens vi venter på IKEA» (Henrik)
  • Fylkesmannens Arealkonferanse (Marit)
  • Andebu Sparebanks næringsfrokost – innlegg (Marit)
  • Omvisning på Jahrestranda Næringspark (gamle Jahres Fabrikker og Oleon, begge)

Det ble en hektisk, men energigivende uke med mye god informasjon og oppdateringer fra både egne medlemsbedrifter og andre aktører ellers i fylket. Det skjer mye bra i regionen vår, og vi setter stor pris på den gode mottagelsen vi får ute i møter!

Vi benytter anledningen til å ønske alle en god og vårfrisk arbeidsuke. Hva med å la bilen stå og heller børste støv av sykkelen?

Marit
Sandefjord 20. april 2015