Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Fantastiske forsommerdager!

For et vær! For en by! Det bobler og yrer av mennesker, arrangementer og muligheter rundt oss, og vi i Sommerfjord Næringsforening synes vi bidrar bra til aktivitetsnivået.

Fredag 25. mai 2018

Det er varme, supre dager, og det tidlige sommerværet er på alles lepper. Så også hos oss; som vanlig skinte sola fra skyfri himmel under vårt frokostmøte på Midtåsen 15. mai
Vi er heldige! Samlingen med fine rammer og bra oppmøte hadde også nyttige innlegg og hyggelig mingling, så det var en god start på dagen. 
Tilbakemeldingene fra deltakerne gjør oss imidlertid en smule schizofrene – her er fire eksempler:
«Flott sted og helt spesielt frokostmøte. Innleggene traff ikke meg denne gangen».
«En fantastisk start på dagen - foredragene matchet omgivelsene på en glimrende måte. Skikkelig energipåfyll».
«Kjempeflott arrangement- Interessant med litt "annerledes input" - både fra Fjord Classics og biskopen. Man får mer enn nok direkte faglige inputs for tiden, så innslag som krever at man reflekterer litt syns jeg er topp. Mer av det.»
«Takk for et annerledes frokostmøte :)»

Ellers har det vært full fart i disse hektiske ukene med røde og inneklemte dager, og vi har blant annet:
* Endelig greid å samle hele det glimrende styret vårt for å ta fellesbilde!
* Lagt planer for sommerfesten 7. juni i Larvik, der SNF tradisjonen tro kommer til å stille mannsterke. Det vil bli fullt, men du kan melde deg på her!
* Hatt en fin 17. mai!
* Gjort ferdig andre utgave av magasinet Prospekt Sandefjord, som går i trykken NÅ og havner i postkassen til bedriftsledere og familier i og rundt Oslo i juni.
* Hatt fagsamling om eksport – takk for lånet av møterom til våre venner i Wood!
* Jobbet med nye nettverksgrupper og ikke minst mentorordningen, sammen med de andre næringsforeningene – spesielt Heidi i Tønsberg.
* Møtt flere spennende medlemsbedrifter og mennesker - som blant andre Bjørn Kaare Bøe og hans nye medarbeidere i Emagine.
* Tenk stort! Følg med for mange spennende aktiviteter og kampanjer fremover.
* Tenkt langt frem; frokostmøtevertskap er booket ut året, og ting begynner så smått å falle på plass til Torpkonferansen 10. oktober.

Den nevnte sommerfesten 7. juni er neste på listen over egne arrangementer, og uken etter er det klart for det siste frokostmøtet før ferien; det finner sted i Fon-teltet 13. juni
Temaet vil være klima, byutvikling og kollektivtrafikk, og her er det våre egne lokalpolitikere som har spilt inn forslaget til tema. Vi får imidlertid eksterne foredragsholdere fra blant andre Bypakke Grenland og Miljøpartiet De Grønne, og gleder oss til en spennende morgen.
Denne uken har vi sendt ut invitasjon til vår Møtecup, som vi arrangerer sammen med Sandefjord Fotball 7. september. Det blir årets mest effektive dag, hvor du vil komme i kontakt med MANGE bedrifter. Påmeldingene strømmer på og det er moro. Klikk her hvis du vil ha mer informasjon.

Med magasinet i boks, planer lagt, invitasjoner sendt ut og foredragsholdere ferdig booket, har viktige brikker falt på plass. Bare få ferdig dette innlegget og finne fram shortsen nå, så kan vi puste med magen igjen. 

God helg i Sommerfjord :-)

Mona, Marit og Henrik 


Tilbake