Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Meny

Medlemsprofilen

  • Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

    Les mer
  • Vi er en ledende leverandør av tankløsninger for sikker lagring og transport av olje, drivstoff og kjemikalier.

    Les mer
  • Landets største leverandør av bedriftshelsetjenester med lokal tilstedeværelse på over 50 lokasjoner i Norge.

    Les mer

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Brå slutt på feriemodusen!

Etter tidenes sommerferie har vi kastet oss ut i august med hud og hår. Det skjer SÅ mye spennende nå, og vi har cirka 10.000 baller i lufta som skal landes framover.

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Din stemme – og mening – er viktig

Juni er en travel måned, men vi håper dere har tid til å være på det som skjer i næringsforeningen!

Denne våren jobber vi i administrasjonen i Sandefjord Næringsforening (SNF) på flere fronter. Parallelt med de vanlige aktivitetene våre, har vi enkelte prosjekter der vi er avhengige av deltagelsen til dere medlemmer.
For det første er vi i år igjen med på å arrangere «Hjerte for byen»-konkurransen sammen med PwC og Byavisa Sandefjord. I år skal vi stemme frem årets leder. Har du en god leder som bør nomineres, så finner du nominasjonsskjemaet HER.
Kriteriene finner du på siden, og husk; alle kan være med å nominere!

Vårt frokostmøte i mai gikk nok en gang av stabelen på Midtåsen. I år igjen ble det full klaff med vær, mat, stemning og underholdning, og denne gangen var det gründervirksomhet som var den røde tråden i foredragene.
Som vanlig sendte vi ut et evalueringsskjema til alle deltagere i etterkant, og det er liten tvil om at Midtåsen slår an som samlingssted.
Hele 90 prosent av de 70 respondentene er svært fornøyd med lokalitetene!
For øvrig registrerer vi nok en gang at det er store sprik i hva deltagerne mener, og vi har lyst til å vise dere noen eksempler: 

Det er vanskelig å gjøre alle til lags, men på ett område håper vi å få med så mange som mulig.
I midten av mai sendte vi ut invitasjon til årets sommerfest for næringslivet i Vestfold, og målet er å få med en god delegasjon fra Sandefjord til arrangørbyen Horten.
Vi har vært godt representert på festen tidligere år og derfor er vi veldig spente på hvor mange vi greier å få med oss «helt» fra Sandefjord til Horten.
Det er tross alt en busstur på cirka 40 minutter:-)
Fra spøk til alvor; vi lover en sosial og hyggelig kveld med mat, drikke, mingling og underholdning. Gå inn HER og meld deg på i dag!

Ellers skjer det store ting for oss med Grenseløse muligheter også.
Vi har lagt bak oss svært vellykkede kampanjeperioder i Schibsted-systemet, og Instagram-konkurransen med #tenksandefjord tikker og går.
Vi håper du har fått med deg at tenkeboksen vår er på plass på Torp Sandefjord Lufthavn? Og kanskje du har oppdaget noen store tanker og annonser i Aftenposten, A-Magasinet og på finn.no?
Vi skal fortsette å være synlige og vise fram alt det Sandefjord har å by på gjennom resten av forsommeren og videre fremover. Det er bare å følge med på tenksandefjord.no og på Facebook i ukene og månedene som kommer:-)

Tilbake

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Brå slutt på feriemodusen!

Etter tidenes sommerferie har vi kastet oss ut i august med hud og hår. Det skjer SÅ mye spennende nå, og vi har cirka 10.000 baller i lufta som skal landes framover.

Les mer

Medlemstilbud

Fokus helse & trening

Fokus helse & trening

Les mer
K2 Kompetanse AS

K2 Kompetanse AS

Les mer
Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no