Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Brå slutt på feriemodusen!

Etter tidenes sommerferie har vi kastet oss ut i august med hud og hår. Det skjer SÅ mye spennende nå, og vi har cirka 10.000 baller i lufta som skal landes framover.

Sommeren har vært fantastisk i Sandefjord, så også for oss i SNF-admin. Vi har koblet av, fått svømmehud mellom tærne, spist godt og ladet batteriene, men nå er vi tilbake for fullt.
Og vi har allerede rukket å tenke stort og gjøre mye:
* Vi jobber med å videreutvikle Gründeriet, eller Gründeriet 2.0, som vi liker å kalle det nå. Her ser vi på noen veldig spennende muligheter, og mer info kommer snart.
* Vi har booket Sandefjord-plakater på Oslos busser de neste to ukene. Sitter du i kø i morgenrushet der inne framover, må du holde utkikk etter kjente motiver.

* Tidenes første FjordBizz gikk av stabelen på dagtid på Fjordfesten-fredagen, og vi er veldig glade for både opplegget og de positive tilbakemeldingene.
* To nye Tenk stort-sponsorer har vi fått inn; velkommen med på laget til Skitt Fiske og AdState, vi gleder oss til å samarbeide med dere!
* Et styremøte har vi også fått skvist inn, og det manglet ikke på saker på agendaen. Heldigvis er styremedlemmene våre tålmodige og engasjerte.
* Vi har vært i flere hyggelige møter med ulike medlemsbedrifter. Veldig nyttig!
* Marit og Henrik har hatt hver sin dag på Arendalsuka. Imponerende hva de har fått til der nede, og vi reiste hjem igjen med hodet fullt av ideer og visittkort.

På Arendalsuka er det intet mindre enn 1.900 forskjellige arrangementer på fem dager, og alt som kan krype og gå av sentrale politikere, bedriftseiere, foreningstopper og næringslivsledere er på plass der nede.
Dette har blitt en helt sentral «se og bli sett»-arena, og for oss var det blant annet fint å se at flere av våre egne – som Komplett, Atlantic og Torp Sandefjord lufthavn – fikk taletid på scenen i forskjellige sammenhenger.
Arrangementet «Hvorfor et godt flytilbud er viktig for næringslivet», der flyplassen vår holdt sitt innlegg, er noe vi definitivt kan skrive under på.

For vår egen del handler det mer om å spre våre aktiviteter utover året – og denne høsten blir travel. Vi har MANGE arrangementer fremover, både her i Sandefjord og ellers i fylket med de andre næringsforeningene i Vestfold.
Og det er både nye og kjente aktiviteter på kalenderen (den finner du ved å klikke HER). 
For eksempel kommer et styreseminar 4. september og et Afternoon tea-arrangement 12. september inn som splitter nye elementer. Det blir første møte for det nye ledernettverket 18. september, og på samlingen for netthandelsbransjen 28. august får vi besøk av Innovasjon Norge.

Litt lenger fram er bookingen for Torpkonferansen 10. oktober nesten ferdig. Programmet blir knallbra og det er bare å melde seg på!
Før den tid rekker vi flere frokostmøter, og det er allerede over 180 påmeldte til samlingen på Torp konferansesenter til uka (23. august). Dere medlemmer er tydeligvis også klare for å gyve løs på en ny SNF-sesong, og det er veldig inspirerende.

Nå er det fredag og et snaut kvarter til helg, men for oss er det sånn at aktivitet skaper aktivitet. Det er når vi er på det aller, aller travleste, at de nye tankene og gode idéene melder seg. Men det skal jo bli ganske så bra med et par fridager også da. 

God helg! Mona, Marit og Henrik :-)


Tilbake