Nå gjelder det å tenke nytt!

Torsdag 28. mai var kundereisen og endrede behov blant forbrukerne temaet på vårt webinar med PwC. Du vil finne både presentasjonen og opptaket av arrangementet i sin helhet her.

Samfunnet rundt oss viser tegn til å gradvis åpne opp igjen etter Korona-nedstengningen, men usikkerheten henger fortsatt over hverdagen for mange av oss. Samtidig er det liten tvil om at en krise gjør noe med oss; både som mennesker, arbeidstakere og konsumenter.

På vårt webinar torsdag 28. mai lærte vi om det sistnevnte; når forbrukerne endrer sin adferd og sine behov, må bedriftene tilpasse seg deretter. Erle Heli og Håkon Berge Kvam fra PwC her i Sandefjord var våre dyktige foredragsholdere denne dagen, og presentasjonen deres kan du se HER.

Webinaret ble tatt opp i sin helhet, og du kan se opptaket i sin helhet ved å klikke på DENNE LINKEN. Du kan også se våre foregående webinarer ved å klikke HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening gleder oss til vi selv kan vende tilbake til normalen; med blant annet fysiske samlinger av SNF-medlemmer. Samtidig vil vi arrangere nettmøter om relevante temaer også fremover, og du holder deg oppdatert om programmet vårt ved å klikke HER.

Medlemstilbud