Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Ved hjelp av en trykktest kan vi hjelpe deg med å finne feil og mangler ved alle type bygninger.

Trykktest avdekker feil og mangler som kan ha store konsekvenser for kostnader i forbindelse med oppvarming av bygg. Når vi utfører trykktesting starter vi med å lukke alle åpninger i bygningen. Etter dette skaper vi et undertrykk på 50 Pa (Pascal) ved å bruke en kalibrert vifte og så måler vi hvor mange m3/time som skal suges ut før man oppnår dette trykket.

Tillatt luftlekkasje etter byggeforskrift måles som antall luftvekslinger pr. time, dvs hvor mange ganger bygningens volum skiftes ut i løpet av én time ved en trykkforskjell tilsvarende at det blåser ca 9 m/s, eller frisk bris.

Termoenergi ønsker å gi alle medlemmer av Sandefjord Næringsforening dette til en meget god pris:

Privat:    kr 5 000.- inkl. mva. (ordinær pris fra kr 8 000.- + mva.)

Firmaer: kr 5 000.- + mva. (ordinær pris fra kr 9 000.- + mva.)

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Pål Tychesen
Mail: pst@termoenergi.no