Olivenlunden 1830 Sandefjord

Rabatt til medlemmer av SNF på lekre firmagaver

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å gi gaver til medarbeidere eller kunder i år.

Det beste en kan gi bort i gave; en smaksopplevelse!

Vi setter sammen et utvalg av våre beste produkter, smakfullt innpakket og i ulike prisklasser for å hjelpe deg med å velge gavene du har lyst til å gi bort.

Hos oss finner du blant annet gaver som inneholder produkter til aperitiff, middag, dessert, gaver til den som elsker trøffel samt større og mindre gavekurver som passer til alle, både «gourmetkokken» og «pizzaelskeren».

Vi hjelper deg med å sette sammen flotte gaver tilpasset dine ønsker og behov!

Hos oss kan du forhåndsbestille årets firmajulegaver og få de levert ferdig innpakket til din bedrift.

Kontakt oss i dag og vi gjør alt for at både du og dine ansatte eller kunder skal få en helt unik smaksopplevelse.

Alle medlemsbedrifter i Sandefjord Næringsforening får 10% rabatt på alle gavepakker.

Kom gjerne innom vår butikk i Storgata 1 så kan du smake deg igjennom vårt fantastiske utvalg av delikatesser fra Middelhavet eller send en e-post til: sandefjord@olivenlunden.no eller ring 92 33 11 33.