Landstryker`n reiser

Rabatt til medlemmene av SNF

Mange kjenner til vår restaurant i Sandefjord:

Landstryker`ns vertshus (www.landstrykerensvertshus.com) - stedet for forretningsmiddager, after-work samling, lønningspils, julebord, firmafest mm.

Men alle vet kanskje ikke at vi også arrangerer reiser:

Landstryker`n reiser (www.landstrykernreiser.com) - Turopperatøren for teambuildingsturer til Kreta.

Vi ønsker nå og gi følgende tilbud som gjelder ved bestilling før mars 2019:

Candia hotell på Kreta - 50m fra stranden i hjertet av den venetsianske havnen i Chania (www.candia.no) -15% rabatt til medlemmer av Sandefjord Næringsforening.

For å benytte dere av tilbudet må det sende en henvendelse til: nina.fjordbo@gmail.com

Ta gjerne kontakt ved spørsmål spørsmål:

Nina Kamfjord Fjordbo