Eiendomsmegler Krogsveen

SNF-medlemmer får nå et ekstra godt tilbud hos Eiendomsmegler Krogsveen midt på Tovet.

Krogsveen ønsker å bidra til å skape verdens enkleste boligreise ved å gjøre det enklere for alle å bytte bolig.

Vi inkluderer derfor nå en time med boligstylist og vask av boligen før første fellesvisning for medlemmer av SNF. Medlemmer får også et ekstra godt tilbud på provisjonen!

Husk å si at du er medlem av SNF når du kontakter Krogsveen for en uforpliktende boligprat! Ring oss på 33 500 100

www.krogsveen.no