Goliath Systemer introduserer GO Advisor

I forbindelse med lansering av GO Advisor ønsker vi å tilby dere som medlemmer av SNF, HMS-kurs til hyggelige priser. Kurs vil finne sted på Atlantic Hotell i Sandefjord i slutten av januar 2019.

Det er plass til 22 personer per kurs.

HMS-kurs for Daglig leder og mellomledere – 3990,00
Varighet ca 5 timer
Her samles ledere i alle aldre for en innholdrik dag hvor fokuset er HMS.

HMS-kurs for ansatte – 1590,00
Varighet ca 3 timer
Kurset egner seg best som internkurs hvor fokuset ligger på det som er relevant for selskapet.

HMS-kurs for ansatte – Åpent kurs – 790,00
Varighet ca 3 timer
Her utarbeider vi innhold rettet mot bransje hvor kurset har fokus på det som er relevant og verdifult.

Som medlem av Sandefjord Næringsforening får du 50%  rabatt første gang og deretter 30%.

Det utstedes kursbevis på alle kurs.

Ønsker du en plass, sende ansatte på kurs eller mere informasjon kan du ta kontakt med:

Kim Andre Heggenes
heggenes@gosys.no