e2 = energy 2 everybody!

Vi kan sy sammen pakker for den enkelte bedrift og tilbyr trening både i – og utenfor arbeidstid.

Mange bedrifter velger å samles til gruppetimer før eller etter arbeidstid. Vi har morgentimer (kl 06:30) 4 dager i uken med gratis frokost etterpå. Gir en fantastisk «boost» inn i arbeidsdagen! Vi arrangerer også motivasjonskampanjer for bedrifter. Her vil vi fremme aktivitet og kårer også den mest aktive bedriften.

For medlemmer av Sandefjord Næringslivsforening tilbyr vi avtaler fra 459,- per måned (over 10 ansatte i trening). Fri innmelding og et valgfritt tilleggsprodukt (en time med personlig trener, en kroppsanalyse eller en t-skjorte).

Velkommen til nye e2 – garantien for en sunnere bedrift!

Kontakdetaljer:

Pia Grøngård