Fleet Complete gir SNF medlemmer 30% rabatt!

Fleet Complete er en global aktør og markedsledende leverandør av produkter og tjenester innen IoT og telematikk.

Med produkter som elektronisk kjørebok, flåtestyring, oppgavestyring og GPS-sporing, hjelper vi daglig små og store bedrifter i Norge med digitalisering av arbeidsrutinene og sikrer effektivt og kontroll med bruken av maskiner og biler.

Hva kan vi tilby dere?

1.      Elektroniske kjørebøker for yrkesbiler, firmabiler og privatbiler
2.      Oversikt og kontroll med maskin- og bilparken.
3.      Solide og stabile GPS-sporingsløsninger til containere, maskiner og annet verdifullt utstyr.
4.      Konkurransedyktige priser uten lang bindingstid.

Fordeler ved bruk av Fleet Complete:

1.      Tidsbesparende – Digital og automatisk registering av turer og bilbruken.
2.      Bra for miljøet – Få innsikt i kjøreatferd og sett fokus på grønn kjøring i bedriften.
3.      Lønnsomt – Frigjør mer tid og utnytt alle resurser optimalt.
4.      Nøyaktighet – Sikrer at alle turer, bompasseringer, ferger og andre utgifter tas med i regnskapet.
5.      Dokumentasjon – Få tastetrykk sikrer deg en digital oversikt over bilbruken, noe du trenger ved et bokettersyn fra skattemyndighetene.

Medlemstilbud:
30% rabatt på alle våre produkter.

Silje Aafos Tetlivold
tlf 454 15 688