Beist Burger & Bar

Burgerrestauranten i Nybyen byr på eksklusivt lunsjtilbud for SNF-medlemmer!

Vår medlemsbedrift Beist Burger & Bar starter med lunsjservering fra og med tirsdag 6. november 2018. Restauranten i Prinsens gate 19 åpner dørene kl. 12:00, og gir nå et eksklusivt tilbud til representanter fra bedrifter som er medlem i Sandefjord Næringsforening:

SNF-medlemmer får en valgfri burger + regular fries for 149 kroner (dette innebærer at du får fries gratis). Tilbudet gjelder tirsdag-fredag ut 2018, og du kan bestille bord HER.

Vennligst si fra til betjeningen at bedriften din er medlem i Sandefjord Næringsforening allerede når du legger inn bestillingen – ikke vent til regningen kommer :-)

PS!
Vi i SNF oppfordrer våre medlemmer til å legge lunsjmøtet til serveringssteder i sentrum. Vi må bruke byen hvis disse stedene skal gå rundt - ellers blir de borte! Husk at du kan ringe inn bestillingen på forhånd hvis du har lite tid :-)