Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Apro Tele og Data AS

BENYTT DEG AV MEDLEMSFORDELENE

25% rabatt på Telia mobilabonnement
Spesialpriser på mobiltelefoner og tilbehør
Topp service og rask levering fra eget lager

I disse tider skal vi være tilgjengelig hvor vi enn er. Om man er på kontoret, hjemme eller på hytta. Verden har blitt mer digitalisert, og Apro gjør den digitale arbeidsplassen mulig, slik at både du som arbeidsgiver og du som ansatt er fornøyd.

Du kan jobbe hvor som helst med hvilken enhet du ønsker – PC, mobil eller nettbrett. Med tjenester, løsninger, apper, sikkerhet og plattform levert av oss kan du som leder ha kontroll og oversikt. Dine ansatte kan styre sin egen tilgjengelighet ved bruk av nyeste teknologi.

Apro Tele og Data AS har eksistert i over 40 år, og har lang og bred kompetanse på leveranse av mobile tjenester. Vi har alt av hardware du måtte trenge i din digitale hverdag. Vi tilbyr også abonnementstjenester og web-baserte sentralbordløsninger fra Norges største operatører, Telenor og Telia.

Du finner oss i Fokserødveien 29, i Sandefjord med vårt eget kundesenter og lager.

Vi har den komplette mobilløsningen for din virksomhet uansett om dere er få eller veldig mange ansatte.

Besøk oss på www.apro.no
Eller les mer om fordelene dine her:
https://www.apro.no/meny/Bransjer/medlemsfordeler

Ta gjerne kontakt ved spørsmål:

Vibeke Moe Gaasholt
Bedriftsrådgiver
Mobil 48006585

vibeke@apro.no


Tilbake