Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Olivenlunden 1830 Sandefjord

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

Det er mange gode grunner til å gi en gave fra Olivenlunden 1830 til deg selv, dine venner, familie og de du er glad i. Alle våre gaver smaker fantastisk og vil gi mottageren en fin opplevelse du vil bli husket for. De havner garantert i magen til mottageren og ikke på peishylla eller i kjellerboden og alle våre gaver skaper glede og gode måltider.

Du finner oss i Storgata 8, men vi er på flyttefot til større lokaler i Storgata 1!

Vårt lokale i Storgata 8 blir derfor ledig for utleie rundt overgangen mars/april. Lokalet er nyoppusset (veggene kan males om hvis fargen ikke er ønskelig), bredbånd er tilgjengelig og det er fullt kjøkken på bakrommet. Hvis det er av interesse kontakt Hugo René Nordahl på 902 72 931  eller komme innom butikken vår på befaring.

Velkommen!

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:

Olivenlunden 1830 Sandefjord
Tlf. 92 33 11 33
epost: sandefjord@olivenlunden.no

www.olivenlunden1830.no


Tilbake