Sykle til jobben 2020 - gratis deltakelse i Sandefjord

Sandefjord kommune dekker deltakelsen til sine bedrifter og innbyggere, dere har derfor gratis deltakelse i årets Sykle til jobben-kampanje.

Få med deres ansatte og bli med på Norges største aktivitetskampanje. Den er morsom, motiverende og sosial!

Fra 19. Mai til 30. juni registrerer man all sin aktivitet på www.Sykletiljobben.no. Ved å registrere din aktivitet er du med i trekningen av sykler, turer, hotellovernattinger, joggesko og annet treningsutstyr. Hovedpremien er en tur til Skåbu fjellhotell for hele laget!

Alt du må gjøre er:

Ikke bare for de som sykler. Selv om det heter «Sykle til jobben» er det ikke bare Sykling som gjelder. Alle aktiviteter gir poeng. Gåturer, skiturer, yoga, klatring, løping, styrke og kajakk er bare noen av aktivitetene man kan registrere i treningsdagboken. Koble gjerne pulsklokken din til nettsiden, så går registreringen automatisk.

Sykle til jobb, eller hjemmekontor? Som følge av Covis-19 er mange i en uvant situasjon hvor man ikke har mulighet til å ha en aktiv etappe til arbeidsplassen. Sykle til jobben er for alle, uansett om man er permittert, har hjemmekontor eller er i en normal arbeidssituasjon. I denne tiden er det ekstra viktig å bevege seg og komme seg ut i aktivitet. Ved å være med på Sykle til jobben trener man alene, men sammen. Du ser hele tiden hvor mange poeng laget ditt har og dere kan motivere hverandre til å være i LITT mer aktivitet.

Interne konkurrenser: Det er mulig å opprette interne konkurrenser bare for din bedrift. Gå inn under min side: her vil du kunne opprette dine konkurrenser med dine vilkår. Trenger du hjelp er det bare å kontakte oss på sykle@bedriftsidrett.no

Spørsmål? Send en e-post til Sykle@bedriftsidrett.no

Lykke til i kampanjen!