Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

SUPERTILBUD til alle medlemmer i SNF!

Fon-teltets nye showkonsert-konsept «Seinsommær´n» har premiere i år, med årets tema: MOTOWN-SOUL.

Her serveres favorittene som perler på en snor. Stevie Wonder, Supreemes, Marvin Gaye, Prince, Aretha Franklin, Joe Cocker osv…

5 vokalister, 5 dansere fra Spotlight dansestudio, et 5-manns orkester og en paljettbonanza i kostymeringen, sørger for at dette blir et show og en konsert man sent vil glemme. 

Vi ønsker å fylle teltet til randen dette oppstartsåret for å vise Sandefjord at dette er et konsept som forhåpentligvis kan gjentaes hver august i årene framover og sørge for at vi forlenger sommeren bittelitt med å tilby et kortreist, skreddersydd profesjonelt show til byens befolkning. 

Derfor tilbyr vi et SPESIAL tilbud til alle medlemmene i SNF, og her er det rett og slett bare å hive seg rundt, for her er det første mann til mølla som gjelder.

Vi tilbyr:

50 GRATIS billetter til premieren fredag 16.august eller lørdag 17.august. Her er det første mann til mølla til å bestille det antallet din bedrift ønsker. Når det blir tomt, er det tomt. Send bestillingen til post@fonteltet.no og merk med SNF SPESIAL TILBUD!


50 stk a´100,- billetter ligger ute på disse linkene:

16.august 

17.august

23.august

24.august


50 stk a´200,- billetter ligger ute på disse linkene: 

16. august

17. august

23.august

24. august

Håper så mange som mulig blir med på denne festen av en konsertforestilling. La oss lage liv og røre i byen i august i årene framover også!

Med vennlig hilsen
Fon-teltet
Dorina Marie Eldøy - Iversen

98 66 21 43
post@fonteltet.no

Følg oss på Facebook
Se klipp fra Fon-teltet HER


Tilbake