Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Goliath systemer - gratis frokostseminar

Hvordan og hvorfor benytte og bruke HMS og Internkontroll som konkurranseparameter

HMS og Internkontroll som konkurranseparameter..
..butikken i det å gjøre dette riktig.

NÅR: 27. februar
TID: 08:00 - 10:00
HVOR Atlantic Hotell Sandefjord

Krav fra myndigheter, kunder, forbrukere og oppdragsgivere for å vise at bedriften din og organisasjonen din jobber etter og i henhold til etiske og operative, lovmessige kravstillinger er viktigere enn noensinne. – ikke minst å kunne dokumentere miljøkunnskap og fokus..

Det er viktig å vise at dere er til å stole på i mer enn ytelse innen leveranser og kvalitet.

Kundekravene er blitt tilsvarende strenge – og det med rette. Kundene er mange og ikke alltid profesjonelle. – det emosjonelle spiller inn..
Etikk og forutsigbarhet teller mer og mer i konkurransen om oppdragene og kontraktene. – og for mange at de blir et valg for forbrukerkunder.

Kravene til å kunne dokumentere skikkelighet og ha tilstrekkelig kontroll avgjør oftere og oftere om dere får komme til bordet å levere anbud.. eller bli valgt som den «jeg» velger å kjøpe av..

Flere og flere opplever at de MÅ dokumentere – hva og hvor omfattende og hvordan – blir ofte spørsmålet. Selv for butikker, servicenæring, ytelsesyrker utenfor tradisjonelle tanker..

Lovkravet er der i form av lover og forskrifter. Fra ansatte om et anstendig, sikkert og godt arbeidsmiljø. Fra kunder, forbrukere og oppdragsgivere for å komme i posisjon.
Samfunnets forventninger til etisk, miljømessig og sosial profil …

Du/dere MÅ forholde dere til dette..
og når du allikevel må det..
så bruk det til organisasjonens fordel.. gjør dere attraktive som førstevalget

Hvordan gjøre det på en måte som i tillegg til de organisatoriske fordelene skaper muligheter konkurrenten ikke har – eller kanskje ikke får…


Vi inviterer deg som er leder, mellomleder, jobber med kunder, salg, markedsføring, HMS, er verneombud eller AMU-medlem til temamøte; Hvordan benytte HMS og Internkontroll som konkurranseparameter.

Vi ser på hvordan dette spiller inn innenfor områder som;
Innovasjon
Produkter/Tjenester
Arbeidsmiljø
Etikk
Samfunnsansvar
Ledelse
Grønt skifte – påvirker det deg?
samt rekruttering
og kultur

Meld deg på HER!


Tilbake