Gratisbilletter til åpningskonserten til Fjord Classics!

For ca. et år siden holdte jeg et innlegg om klassisk musikkens kraft under frokostmøtet på Midtåsen. Jeg fikk mye positiv tilbakemelding etter innlegget og ikke minst en ganske overveldende respons på mitt tilbud om gratisbilletter til åpningskonserten. Da tenker jeg at dette må bli en tradisjon! Det er derfor med glede vi ønsker å tilby hver medlemsbedrift 2 gratis billetter til årets åpningskonsert:

Tirsdag 2. juli i Sandefjord kunst- og kultur kirke, kl.18:00.

Vi gjør det så enkelt som mulig, send en mail til sean@fjordclassics.com så kommer dere på listen.

Vi henter igjen artister fra det internasjonale toppsjiktet. Årets programtema er Pøbel! Ta gjerne en titt på programmet og artistene her.

I tillegg til tilbudet om gratis billetter til åpningenskonserten har dere som SNF medlem mulighet til å bestille rabatterte billetter til alle konserter via linken her.

Velkommen!

Sean Lewis