Opp til 50% rabatt til SNF medlemmer på tjenester innen hjemmekontor, digitale medier, reklame og cloud.

Digitalbyrået Digea AS er strategisk plassert med hovedkontor i netthandelens hovedstad Sandefjord. Vi leverer løsninger for hjemmekontoret, medie, reklame og cloud tjenester til hele landet, og som medlem av Sandefjord Næringsforening får du opp til 50% rabatt på utvalgte tjenester.

Som SNF medlem får du alltid 10% rabatt på ny nettside og 10% rabatt på annonsering i Google Ads (se vilkår under). I tillegg har vi valgt ut 4 tjenester som passer alt fra ny-etablerte til de som virkelig ønsker å satse på effektiv digital drift og digitale medier.

For hjemmekontoret: Oppsett og installasjon av Microsoft 365 med Teams eller Google Gsuite for deres organisasjon (gratis konsultasjon og 20% rabatt for SNF medlemmer)

Kom i gang med effektive hjemmekontor og skyløsninger for din bedrift. Vi tilbyr og setter opp Microsoft 365 med Teams eller Google Gsuite for deres organisasjon med gratis innledende konsultasjon og 20% rabatt til medlemmer av SNF. Kort leveringstid!

For gründeren: Oppsett og installasjon av Google Analytics konto (ordinær pris 990 - for SNF medlemmer kun 495,-)

Få innsikt hva kundene dine gjør på nettsiden din med Google Analytics. Vi ordner alt med oppsett, installasjon og gir deg en kort inføring i hvordan man bruker verktøyet. Passer for bedrifter som er nyetablerte eller akkurat har lansert tjenester på nett.

For den kostnadsbevisste: Oppsett av Google Min Bedrift konto (ordinær pris 2990 - for SNF medlemmer kun 1495,-)

Få gratis relevant trafikk til din nettside med en optimalisert Google Min Bedrift profil tilpasset din bedrift - direkte på søkeresultatet på Google. Passer for alle bedrifter som enda ikke selv har opprettet en tilpasset Google Min Bedrift profil.

For den fremoverlente: Samlet gjennomgang av markedstiltak på nett (ordinær pris 4990 - for SNF medlemmer kun 2495,-)

Få innsikt i hvilke områder av markedsplanen som fungerer og hvilke områder som kan gjøres bedre på nett. Passer for bedrifter som ønsker å satse på digital markedsføring og få nødvendig innsikt til å kunne ta riktige beslutninger.

Ta direkte kontakt med daglig leder her:

Mathias Solberg Langfjord
mathias@digea.no

Vilkår: Aktivt medlemskap i Sandefjord Næringsforening er en forutsetning og tilbudene som nevnt her kan ikke kombineres med andre tilbud. For Google Ads gjelder rabatten kun for arbeidet med å sette opp og drifte kontoen, ikke løpende kostnader for annonsering til Google. Alle priser eks. mva.