Bli med i KLMs corporate program BlueBiz

BlueBiz er et bonusprogram for bedrifter fra AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines og Jet Airways. Det koster ikke noe å bli medlem, og bedriften begynner straks å tjene Blue Credits på flyvninger med Air France KLM, Delta Air Lines, Jet Airways og våre samarbeidspartnere.

Bedriften tjener Blue Credits hver gang deres ansatte foretar en forretningsreise med AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines og Jet Airways eller en av våre samarbeidspartnere. Du kan bruke Blue Credits til å kjøpe billetter til alle reisemål i vårt globale nettverk. Medlemmer av vårt Flying Blue-bonusprogram tjener i tillegg Flying Blue Miles.

KLM flyr fra Torp til Amsterdam med 2 daglige avganger, og 1 daglig avgang på søndager.

Les mer og registrer dere på: www.bluebiz.com