15% rabatt på kurset Smart endringsledelse hos K2

Kurs: Smart endringsledelse (5. og 19. mars i Sandefjord)

Bli med på kurset og få vellykkede utviklings- og endringsprosesser med atferdsøkonomisk tilnærming. Stadig flere bedrifter bruker innsikt fra atferdsøkonomi på et bredt spekter av områder, blant annet markedsstrategier, insentiver, prising og kundeatferd. Forståelse av de psykologiske prinsippene som påvirker valg og atferd til kunder, ledere og medarbeidere kan gi alle organisasjoner et stort konkurransefortrinn.

Foreleser Torunn Ødegård holdt et interessant miniforedrag om dette på SNFs siste frokostmøte. Vi får mange henvendelser om kurset, og det er mange som vil lære mer om nudging, atferdsøkonomi og varig endringsledelse!

Påmelding og mer informasjon: https://k2kompetanse.no/kurs/smart-endringsledelse/

Rabatt for næringsforeningens medlemmer er 15%.