Vi kan gi gode rabatter til ditt firma

Verden åpner opp og livet vender tilbake! I Kurbadhagen er aktivitetsnivået høyt, programmet bredt og mulighetene mange.

Skreddersy til ditt firma: - ta med deg gjengen på magiske sommerkvelder i Kurbadhagen!

Vi tilbyr nå blant annet VIP-billettpakker til våre mange store konserter i Hagen i sommer og på Hagefestivalen 24-25 juni!

Vi kan gi gode rabatter til ditt firma.
Vi kan skreddersy firmaeventer og spesialopplegg etter deres ønsker, hele året.
Bordreservasjoner, forhåndsbestill drikke/mat og din egen servitør om en ønsker det.

Kort oppsummert:
Det meste er mulig, vi er klare! Bruk oss!

For booking til ditt firma, kontakt vår bar- og bookingsjef Ida Stein: ida@kurbadhagen.no

Billettpakker/Bordreservasjoner og forhåndsbestilt drikke & mat:
Hagefestivalen er siste helgen i juni. -Dette håper vi kan bli en fest for næringslivet også.
Som medlem i Sandefjord Næringsforening får du og ditt firma ekstra gode priser. Ta kontakt med oss for gode rabatter på inngang og bordreservasjoner.

OKTOBERFEST i Badeparken:
Hold av datoene 21-22 Oktober 2022. Da smeller det endelig igjen i Badeparken igjen når Grans Oktoberfest går av stabelen! -Dette er en fest litt utenom det vanlige: Det blir Tysk Ompaorkester, underholdning, konkurranser, stjerner, dj, dans og selvsagt svineknoke med riktig tilbehør og drikke. Fredagen 21 oktober har vi lyst til å invitere hele Næringslivet i fjor´n og fylle teltet! Skape årets gøyeste fest! Bli med å feire at Grans har bygget Norges råeste Bryggeri.

Fotball VM 2022 -VM-Telt med storskjerm, mat og drikke i hagen:
Det er fortball-VM i november-desember og vi viser alle kamper i stort oppvarmet telt i hagen. Storskjerm og tribune-stemning. FRI inngang, -mat drikke og alle rettigheter.

VM-festen blir i Hagan!

KURBADHAGEN   Byens Hyggeligste Hage:
-Konsert-sommer
-Hagefestival
-Firma-eventer, Seminarer og samlinger, lukkede selskap, afterwork
-Intimkonserter innendørs og fra Paviljongen
-Vestfolds Største Oktoberfest
-Hagefester, DJ´s, Jazz, Fotball-VM
-Hageleker, quiz og konkurranser.
-Boule og hesteskokasting.

For utfyllende program gå inn på: www.kurbadhagen.no

Hilsen alle oss i Kurbadhagen

Andre Fordeler