Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Lærerikt og lekkert på Tassebekk

Over 50 SNF-medlemmer fikk en god gjennomgang av LinkedIn spesielt og sosiale medier generelt på vår fagsamling i dag 10. november.

Det nyåpnede kontorbygget langs E18 var arena for vår andre fagsamling i 2016. Sosiale medier var tema da vi møttes på Torp IT i juni og det var det denne gangen også.

Vi lar medlemmene våre foreslå tema for disse samlingene, og etter mange oppfordringer var tiden inne for å kikke nærmere på LinkedIn.

Henrik holdt i arrangementet, og åpnet med å ønske velkommen og presentere dagens meny – snitter og kaffe – samt ikke minst kjøreplanen. Han avslørte samtidig at det er langt mellom de gode lokale bedriftsprofilene på LinkedIn. Derfor fant vi foredragsholderne utenbys denne gangen.

Først ut var Christoffer Bertilsson, som til daglig jobber som bedriftsutvikler i selskapet Nettly i Oslo. Bertilsson begynte med bakteppet – i form av en generell innføring om trender, utvikling og muligheter i LinkedIn.

Etter en kort benstrekk og kaffepause, tok Bertilsson – som av mange blir omtalt som mr. LinkedIn – oss gjennom sin tolvpunktsliste. Dette er elementene du må kjenne til for å bli god på denne kanalen.

Svensken var blant annet krystallklar på at det viktigste er å bygge sin personlig profil og booste bedriftens synlighet og eksponering ut fra denne.

Bertilssons presentasjon finner du HER.

Nytiltrådt markedsdirektør Henrik Lervold i PwC Norge rundet av det faglige. Lervold er ekspert på digitale medier og kommunikasjon, og har blitt hentet fra KLP for å gi PwC et løft i sosiale medier.

Han har kun jobbet der i fem uker, men tok oss gjennom en bred og god tilnærming til temaene digitalisering og kommunikasjon.

Dette var også veldig nyttig – og de spesielt interesserte anbefales å se musikkvideoen Lervold nevnte. Det er bare å søke opp «United breaks guitars» på web eller klikke HER (link til Youtube).

Til slutt fikk de som ønsket mulighet til en omvisning i etasjen til PwC. Det flunkende nye kontorbygget har innovative og effektive løsninger, og samtidig ser det utrolig fresh og lekkert ut. Entreen ligner for eksempel mer på et hotell enn et kontorbygg!

Takk til Pwc og byggets eiere Hans Gaarder Eiendom og Cosmic Bygg for at vi fikk bruke restauranten i to timer. Takk også for super servering!

Dette setter vi – og de fremmøtte – stor pris på, og vi kommer gjerne igjen!


Tilbake

Medlemstilbud