Her finner du webinarene våre

Korona-pandemien har fått store konsekvenser for små og store bedrifter. Vi i Sandefjord Næringsforening arrangerer jevnlig digitale møter for medlemmene våre denne forsommeren, og du finner opptak av alle sammen her.

Fredag 12. juni: Tilbake fra Korona-krisen!
Hvordan håndtere sine medarbeidere i fasen vi nå er inne i? Dette var temaet for Henriette Breilid, Kjetil Mogård Bergem og Avesta Gåskjønli fra Deloitte på dette webinaret, som du kan se i opptak HER.

Torsdag 28. mai: Nå gjelder det å tenke nytt!
Endring for konsumentene må føre til endringer for bedriftene. Dette var temaet for Erle Heli og Håkon Kvam Berge fra PwC på vårt webinar, som du kan se i opptak HER.

Tirsdag 19. mai: På vei tilbake til normalen?
Tre dyktige foredragsholdere fra Skaun Advokatfirma, E2 Helse og Goliath Systemer orienterte om ulike problemstillinger som dukker opp når bedriften vender tilbake til normalen. Opptaket finner du HER.

Tirsdag 12. mai: Hvordan investere smart?
Gode råd fra Henrik Johnson fra Sparebank 1 BV da han holdt innlegg på et webinar i regi av Women Business Network. Se webinaret i opptak HER.

Mandag 11. mai: Hva skal jeg med miljøsertifisering?
På denne Green Network-samlingen fikk vi høre om de mest etterspurte miljøsertifiseringene i Norge med konkrete eksempler og smarte tips. Takk til vertskapet BK som delte sine erfaringer. Se webinaret i opptak HER.

Torsdag 30. april: Slik passer du på medarbeidere med økonomiske bekymringer
Økonomisk rådgiver Beate Engelschiøn fra NAV Sandefjord fortalte hvordan du fanger opp og følger opp medarbeidere som sliter med privatøkonomien sin. Se webinaret i opptak HER.

Onsdag 22. april: 10.000 bedrifter har søkt om kontantstøtte
Ole Jacob Angermo, Joachim Pande og Kai Holhjem orienterte om kompensasjonsordningen for Korona-rammede bedrifter. Se webinaret HER

Tirsdag 21. april: Cyber-trusler i Korona-krisen
PwC-partner Eldar Lillevik holdt et spennende innlegg om cyber security og digitale trusler i disse Korona-tider. Se webinaret HER.

Torsdag 16. april: Oppdatering om kontantstøtten
Morten Ness og Martin Spillum fra PwC oppdaterte oss om søknadsprosessen rundt myndighetenes  kontantstøtteordning. Se webinaret HER.

Torsdag 16. april: Norge etter Korona
Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen fra Eika Gruppen ga en usminket og direkte presentasjon av sitt syn på Korona-krisen og den økonomiske utviklingen. Se webinaret HER.

Mandag 6. april: Slik fungerer kontantstøtteordningen
Ole Jacob Angermo og Joachim Pande fra KPMG i Vestfold orienterte om myndighetenes ferske og viktige kontantstøtteordning for Korona-rammede bedrifter. Se webinaret HER.

Onsdag 1. april: Levende byer etter Korona
NHH-professor Tor Wallin Andreassen holdt et strålende innlegg om handel og innovasjon. Vi hørte også David Bakke Haugen fra Sandefjord kommune fortelle hvordan de jobber med byutvikling. Se webinaret HER.

Tirsdag 31. mars: Offentlige støtteordninger
Advokatene Lene Sakariassen, Henrik Smeby og Erik Stenvik Granly fra PwC diskuterte noen av konsekvensene og detaljene ved de statlige krisepakkene. Se webinaret HER.

Mandag 30. mars: Korona, børs og næringsliv
Investeringsdirektør Alexander Miller fra Eika Kapitalforvaltning orienterte om børsuroen på vårt første webinar denne uken. Du kan se webinaret HER!

Fredag 27. mars: Praktiske juss-tips i krisetider
Advokatene Johanne Ugulen Bærland og Tonje Harriet Drevland fra SANDS Advokatfirma presenterte praktiske råd om styrearbeid og andre kriserelaterte elementer. Se webinaret HER!

Torsdag 26. mars: Svak norsk krone er den nye normalen
Valuta- og renteanalytiker Ingvild Borgen Gjerde fra DNB Markets orienterte om den kraftig svekkede norske kronen og hvordan det rammer importbedriftene. Se webinaret HER!

Onsdag 25. mars: Slik jobber kommunens kriseteam
Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud og næringslivskoordinator Anne Grethe Bakken fortalte hvordan kommunens kriseteam jobber, og hvordan de samarbeider med det lokale næringslivet. Se webinaret HER!

Mandag 23. mars: Slik rammer krisen bedriftene
Regiondirektør Kristin Saga og advokat Helene Naper beskrev hvordan NHO Vestfold og Telemark jobber i den tiden vi står i, og ga konkrete og nyttige tips. Se webinaret HER!

Fredag 20. mars: Kontrakter i Korona-skvis
Tre eksperter fra Tenden Advokatfirma orienterte om force majeure og andre sider ved kontraktsforhold i krisetider. Se webinaret HER!

Torsdag 19. mars: Likviditetsstyring i krisetider
Partnerne Per Wollebæk og Morten B. Ness fra PwC fortalte hvordan du holder kontroll på bedriftens kostnader og likviditet når krisen treffer. Se webinaret HER!