Kjøp Sandefjord-t-skjorta du også!

Vi har nå for salg et begrenset antall t-skjorter med Sandefjordveggen. Skaff deg årets kuleste t-skjorte du også!

Sandefjordveggen ved brygga har blitt en kjent og kjær attraksjon i byen vår, og nå er det endelig mulig å kjøpe t-skjorter med grafittikunstverket.

T-skjorta er hvit og kommer i unisex-størrelsene XS, S, M, L, XL og XXL.

Send en mail til mona@sandefjordnaringsforening.no, så blir du en lykkelig eier av den eksklusive t-skjorta. Den blir din for 199 kroner (betaling med Vipps) og må hentes hos oss på Gründeriet i Rådhusgata 26.

Løp og kjøp – og bli en Sandefjords-ambassadør du også!

Medlemstilbud