Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

YBS besøker Komplett

YBS er en nettverksgruppe for unge medarbeidere i Sandefjords-bedrifter. Bli med på besøk til netthandelskjempen Komplett!

Young Business Sandefjord (YBS) har jevnlige arrangementer der mingling, faglig påfyll og sosialt samvær kobles godt sammen. Nettverksgruppen er for medarbeidere i Sandefjords-bedrifter mellom 23 og 35 år, og nå er det klart for en ny samling. 

2. april åpner netthandelskjempen Komplett dørene for YBS-erne. Det blir omvisning, en titt på det imponerende robotlageret og foredrag med blant andre konsernsjef Lars Olav Olaussen + noe å spise og drikke.

HVA: YBS-samling
DATO: 2. april 2019
TID: Kl. 17:00 - 19:30
HVOR: Komplett (Østre Kullerød 4, 3241 Sandefjord)
(det blir servert baguetter)

Forrige samling var på Grans Bryggerier, der adm. direktør Morten Gran bød på smaksprøver og presenterte de spennende planene som foreligger for bryggeriet. Nå går altså turen til en annen toneangivende bedrift og arbeidsplass i Sandefjord, og vi oppfordrer alle som «fits the profile» til å melde seg på samlingen hos Komplett.

Sandefjord er ikke bare en netthandelsby, det er også en nettverksby! Nye relasjoner kan komme godt med, så sørg for å få med deg denne samlingen. Ta kontakt på post@sandefjordnaringsforening.no hvis du ønsker å stå på maillisten - invitasjon og ytterligere info sendes alltid ut 14 dager før arrangementet.

Vi gleder oss til å se dere!

Mvh styret i YBS

**********************************************

YBS er et tiltak i regi av Sandefjord Næringsforening, men det er også mulig for arbeidstakere i bedrifter som ikke er medlem av næringsforeningen å delta. Eneste krav er at deltakeren er mellom 23 og 35 år og at det betales en årsavgift pr. medlem. Du finner mer informasjon på websidene til Tenk stort, tenk Sandefjord HER og Facebook-sidene til YBS finner du HER.


Tilbake
Meld deg på arrangementet