Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Webinar; Mens vi venter på Amazon

Amazon har etablert seg i Sverige, og Norge kan være neste stopp. På dette webinaret vil en svensk netthandelsekspert dele sine erfaringer rundt gigantens inntog i nabolandet.

HVA: Webinar for SNF-medlemmer
NÅR: Torsdag 5. november kl. 10:00-10:45
INNLOGGING: Klikk på DENNE LINKEN

Amerikanske Amazon forsyner seg grovt av alle markeder de etablerer seg i, og nå har turen kommet til Sverige. Hvordan har den svenske handels- og netthandelsbransjen forholdt seg til etableringen? Er Amazon en trussel, mulighet eller begge deler? Og betyr lanseringen i Sverige at vi i Norge må omstille oss enda raskere?

Det er Arne Andersson som skal svare på disse spørsmålene. Andersson er rådgiver hos PostNord og en kjent svensk netthandelsekspert. Han har jobbet med netthandel og logistikk siden slutten av 90-tallet, og holder flere foredrag i uken om Amazons inntog i Sverige. Denne innsikten vil være veldig relevant for norske aktører, ikke minst her i netthandelshovedstaden Sandefjord.

Det anbefales å logge inn på webinaret god tid i forveien og det vil bli mulighet til å stille spørsmål underveis. Webinaret vil også bli tatt opp og publisert i sin helhet på våre nettsider etterpå. Ta kontakt med henrik@sandefjordnaringsforening.no hvis du har spørsmål.


Tilbake