Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

WBN-hagefest

På den siste WBN-samlingen før ferien, møtes næringslivskvinner fra Vestfold på Wilhelmsen House i Tønsberg for sommerfest i hagen.

Sted: Wilhelmsen House, Halfdan Wilhelmsens alle 22, 3112 Tønsberg
Dato: 14. juni 2019
Tid: 18:00-23:00
Vertskap: Wilhelmsen House

Det endelige programmet jobbes med, men vi kan nevne at det vil bli rikelig tid til mingling, god mat, kahoot og musikals innslag.

Vi skal få høre Anette Aale fra Wilhelmsen House fortelle hvordan de ved hjelp av automatisering og effektivisering har hatt kostnadsbesparelser og økt lønnsomhet. Trine Elverum som er psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi og har kontor i kjelleren på Wilhelmsen House skal også holde ett innlegg for oss. 

Vi skal være ute i hagen og det vil bli servert sommertapas (man tar selv med det man ønsker å drikke).

Vi gleder oss til en hyggelig ettermiddag/kveld sammen med dere!

 

__________________________________________________________________________

WBN er et nettverk for kvinner i Vestfold og et samarbeid mellom næringsforeningene i Vestfold. Er du ikke medlem, men ønsker mer informasjon kan du ta kontakt med: hazel@3dl.no eller mona@sandefjordnaringsforening.no.

  


Tilbake
Meld deg på arrangementet