Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Torpkonferansen 2019

Vi er godt i gang med bookingen til høstens viktigste næringslivssamling i Vestfold. Se hvem som kommer på Torpkonferansen!

Sola skinner og det er endelig vår i været, men vi har allerede begynt å rette blikket mot årets største SNF-samling. 9. oktober er det duket for den syvende utgaven av Torpkonferansen. Vi gleder oss til en lærerik og hyggelig dag fra lunsj til sen middag sammen med 300 deltakere, og håper du plotter det inn i kalenderen allerede nå.

HVA: Torpkonferansen
DATO: 9. oktober 2019
HVOR: Scandic Park Sandefjord
TID: Fra lunsj kl. 12, faglig program fra kl. 13.
PRIS: 2.290,- pr. deltaker
Prisen er inkludert lunsj ved ankomst, taste break, middag med vinpakke, faglig innhold og underholdning.

Undertittelen på Torpkonferansen 2019 er «Miks alt, alltid». Samfunnet og næringslivet rundt oss endrer seg på mange måter. Enten det gjelder byutvikling, arbeidsliv eller ledelse, blir det stadig viktigere å blande ulike elementer sammen for å oppnå resultater.

Foreløpig line-up; sjeføkonom Øystein Dørum fra NHO skal gi oss den siste temperaturmålingen for AS Norge og økonomiene rundt oss, mens Sofia Hussain Head of User Experience at Division Xi Telia – skal snakke om brukeropplevelser, teknologi, innovasjon og digitalisering. Katinka Grever Leiner er direktør for Ferd Sosiale Entreprenører, og skal fortelle hvordan selskapet jobber med unge, fremadstormende gründere som tenker forbi egen bunnlinje. I tillegg kommer daglig leder Christian V. Dreyer fra Eiendom Norge – en av Norges mest fremtredende kommentatorer innen sitt felt – for å presentere de siste trendene fra boligmarkedet.

Flere navn kommer fortløpende, og fjorårets konferanse kan du lese om HER.

Bindende påmeldig innen 7. oktober kl 12:00.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Ta kontakt med mona@sandefjordnaringsforening ved spørsmål.


Tilbake
Meld deg på arrangementet