Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Torpkonferansen 2019

Vi er godt i gang med bookingen til høstens viktigste næringslivssamling i Vestfold. Se hvem som kommer på Torpkonferansen!

Sola skinner og det går raskt mot sommerferie, men vi har for lengst begynt å rette blikket mot årets største SNF-samling. 9. oktober er det duket for den syvende utgaven av Torpkonferansen. Vi gleder oss til en lærerik og hyggelig dag fra lunsj til sen middag sammen med 300 deltakere, og håper du plotter det inn i kalenderen allerede nå.

HVA: Torpkonferansen
DATO: 9. oktober 2019
HVOR: Scandic Park Sandefjord
TID: Lunsj fra kl. 12, faglig program fra kl. 13.
PRIS: 2.290,- pr. deltaker
Prisen er inkludert lunsj ved ankomst, taste break, middag med vinpakke, faglig innhold og underholdning.

Undertittelen på Torpkonferansen 2019 er «Miks alt, alltid». Samfunnet og næringslivet rundt oss endrer seg på mange måter. Uavhengig av bransje, geografi og størrelse, blir det stadig viktigere å blande ulike elementer sammen for å oppnå resultater. Dette skal vi lære mer om denne dagen - av blant annet disse!

Sjeføkonom Øystein Dørum fra NHO skal gi oss den siste temperaturmålingen for AS Norge og økonomiene rundt oss, mens Sofia Hussain – Chief Design Officer i Norselab – skal fortelle om brukeropplevelser, teknologi, innovasjon og digitalisering. Katinka Grever Leiner er direktør for Ferd Sosiale Entreprenører, og skal fortelle hvordan selskapet jobber med unge, fremadstormende gründere som tenker forbi egen bunnlinje. Videre kommer daglig leder Christian V. Dreyer fra Eiendom Norge for å presentere de siste trendene fra boligmarkedet. Vi får også besøk av adm. direktør Louise Byg Kongsholm i danske Pej Gruppen, som skal oppdatere oss om forbrukertrender og de ulike generasjonene; X, Y, Z og Alpha! Mannen som skal lede oss gjennom dagen er også vårt lokale alibi denne dagen; nemlig Nils Ingar «Nilsi» Aadne. Vi gleder oss!

Flere navn kommer fortløpende, og fjorårets konferanse kan du lese om HER.

Bindende påmeldig innen 7. oktober kl 09:00.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Ta kontakt med mona@sandefjordnaringsforening ved spørsmål.


Tilbake
Meld deg på arrangementet