Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Storytelling

Storytelling – eller historiefortelling – er blitt et viktig begrep innen markedskommunikasjon. Men hva er det egentlig, og på hvilken måte kan det være nyttig for bedriftens markedsføring?

NÅR Onsdag 15. april
TID: Kl 10:00 - 12:00
HVOR: Webinar

En av Norges beste historiefortellere, Kjetil Kristoffersen (gründeren av Publicom), som skulle komme på Gründeriet for å holde et spennende foredrag for dere, gjennomfører samme foredraget som et webinar , for å dele sin kunnskap rundt hvordan bruke «storytelling» på en riktig måte i din presentasjon.  Kjetil formidler uten hjelpemidler, men bruker en teknikk han har lært av selveste John Cleese, nemlig boksetenkegang. Han kommer til å fortelle oss om hvordan han bygger bokser i hodet for å holde presentasjoner uten å måtte bruke PowerPoint.

Han kommer til å basere foredraget sitt på å fortelle om sin personlige historie og om hva som er avgjørende for å lykkes med salg. Ut i fra hans budskap vil han gi deg teknikkene han bruker for å berøre mennesker og hvordan han bygger opp setninger som treffer publikum.

Om du vil bli med på webinaret, så trykker du på denne linken: Bli med i Microsoft Teams-møte

Alle er hjertelig velkommen til å delta på Gründeriet sine webinarer!

 

 

 


Tilbake