Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Smak av sommer!

20. juni 2019 blir det eksklusiv kunstutstilling og hyggelig mingling for sommerglade SNF-ere. Bli med på vernissasje og hagefest på Park!

Hva passer vel bedre på vei inn i ferien enn en lærerik, underholdende og hyggelig sommerkveld? Som attpåtil byr på noe helt nytt? For første gang har vi inngått et samarbeid med Sandefjord Kunstforening, og dette gleder vi oss stort til!

HVA: Vernissasje og hagefest
DATO: 20. juni 2019
TID: Fra kl. 17:00
HVOR: Kunstforeningen og Parkhagen

Sandefjord Kunstforening inviterer SNF-medlemmer til eksklusiv vernissasje av sin årlige sommerutstilling. Denne tar i år for seg den anerkjente kunstneren Gunnar S, og åpner dagen etter. I tillegg blir det foredrag med samfunnskritikeren og billedkunstneren Lars Ramberg, til daglig bosatt i Berlin. Park hotell er også med på laget denne ettermiddagen, som fortsetter med sommerfest i Parkhagen med DJ, grillmat og hygge.

PROGRAM:
Kl. 17:00 // Vernissasje i Kunstforeningen
Kl. 17:30 // Foredrag med Lars Ramberg
Kl. 18:00 // Sommerfest i Parkhagen

Du kan for øvrig lese mer om Gunnar S ved å klikke HER. Informasjon om Lars Ramberg finner du HER.


Tilbake
Meld deg på arrangementet