Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Kick-off for Norges smarteste gate

Thor Dahls gate i Sandefjord skal bli Norges smarteste gate! Nå inviterer vi alle kloke hoder til kick-off; bli med og delta i konkurransen om 20.000 kroner til utvikling av ideen din!

Når Thor Dahls gate gjenåpner i slutten av juni skal den være fri for biler, men proppfull av folk, liv og aktiviteter – og smarte sensorer i lykter, benker, trær og kumlokk; alt kan kobles på nett og skaffe data.

Sandefjord kommunes ønske og ambisjon er nemlig at Thor Dahls gate skal bli Norges smarteste gate!

Fredag 26. april blir det åpent møte og kick-off på Gründeriet. Her kan alle - enten du er utvikler, koder, programmerer, datanerd eller rett og slett bare sitter på en god idé - komme med forslag til hvordan Thor Dahls gate kan bli Norges smarteste gate. Det beste forslaget premieres med 20.000 kroner til videre utvikling!

HVA: Kick-off for Norges smarteste gate
DATO: 26. april
NÅR: Registrering fra kl. 08:30, idédugnad fra kl. 09:00-11:00
HVOR: Gründeriet
FOR HVEM: Alle kreative hoder med en smart idé!

Vi trenger å vite hvor mye kaffe vi skal koke, så meld deg på via linken nederst på siden innen 25. april kl. 12:00. 

BAKGRUNN:

Sandefjord kommune og Sandefjord Bredbånd bygger infrastrukturen som skal til, og så er det opp til alle kreative hoder å komme med ideer til hvordan dataene kan brukes. Sensorene kan måle trafikk, klima og menneskelige bevegelser, for å nevne noe, og brukes til apper og tjenester som for eksempel måling av luftkvalitet, temperaturer, bussavganger, køer eller «heat maps» som viser bevegelsesmønstre.


Tilbake
Meld deg på arrangementet