Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Medlemsturen 2020

Velkommen til vårens vakreste eventyr for oss i Sandefjord Næringsforening. 23.-25. april 2020 tar vi med 40 medlemmer til den uoppdagede perlen Amersfoort i Nederland!

Medlemsturen vår har vært en stor suksess de siste årene. 40 SNF-medlemmer har fått med seg faglig påfyll og sosialt samvær i byer som Vilnius, Warszawa og Krakow, og endelig er vi klare med neste års reise!

I april 2020 går turen til Amersfoort i Nederland, en uoppdaget perle en snau time fra Schippol!

AVREISE: Torsdag 23. april 2020 kl. 16:25 fra Torp Sandefjord lufthavn
OVERNATTING: To netter på Mercure Hotel Amersfoort Centre
HJEMREISE: Lørdag 25. april 2020 kl. 14:20 fra Schippol
PRIS: 7.850,- kroner pr. pers. (inkludert er flybillett tur/retur med 1 kolli innsjekket bagasje, håndbagasje og servering ombord, transport, 2 overnattinger i enkeltrom og 2 frokoster på hotellet, 1 lunsj, 2 middager med 2 drikkeenheter, samt faglig program og felles aktivitet fredag).
PÅMELDINGSFRIST: Bindende påmelding innen torsdag 5. desember (fakturering skjer etter påmeldingsfristens utløp, og det er ingen refusjon ved avbestilling).

Nok en gang inviterer vi deltakerne til å holde faglige innlegg. Er det noe du har lyst til å presentere – for eksempel innen salg, ledelse, markedsføring, motivasjon eller noe annet – så hører vi gjerne fra deg! Send en e-post til henrik@sandefjordnaringsforening.no og forklar hva du ønsker å prate om. NB! Ikke rene bedriftspresentasjoner!

Vi skal altså til Amersfoort, som har cirka 140.000 innbyggere, pittoreske kanaler og gamle hollandske hus. Middelalderbyen er proppfull av historie og kan også skilte med et flott kjøpesenter, mange kafeer og fine restauranter – ikke minst i gamlebyen der vi finner torget De Hof.

Erfaringsmessig er det mange som vil være med på denne turen. Det er et begrenset antall plasser, og vi oppfordrer spesielt medlemmer som ikke har vært med før om å delta. NB! Kun én deltaker pr. medlemsbedrift.

Medlemsturen er nå fullbooket, dersom du ønsker å stå på venteliste send mail til mona@sandefjordnaringsforening.no.

Vi gleder oss til medlemsturen 2020 med 40 reiseglade SNF-ere, som blir arrangert i samarbeid med vår medlemsbedrift HRG Nordic :-)


Tilbake